Niclas Wahlgrens ord om dolda skadan: ”Smärta”

Instagram/TT
Niclas Wahlgren lägger ner en hel del tid på sin träning, men på senaste tiden har det varit jobbigare än vanligt. Nu öppnar han upp om den okända skadan. ”Smärta”, skriver han.

Med de kända föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren är Niclas Wahlgren född in i rampljuset, och har precis som sin syster Pernilla Wahlgren valt en karriär inom underhållningsbranschen. Redan vid fem års ålder hade han fått sin första skådespelarroll i filmen Vill så gärna tro där han spelade son till hans mammas rollfigur Lillemor, och filmen verkade minst sagt ge honom mersmak för ett liv framför kameran.

Sedan sin skådespelardebut har han haft roller inom både tv och musikaler, och har under flera år även ägnat sig åt en solokarriär inom musik där han bland annat tog sig till andra chansen i Melodifestivalen med låten En droppe regn.

Många minns honom också som Nicke i barnprogrammet Nicke och Nilla som han gjorde tillsammans med sin syster, men på senare tid verkar han ha lagt både tv- och musikkarriären åt sidan. Istället har han ägnat sig åt att vara programledare i radio, där man kunnat höra honom både i Lugna favoriter och NRJ.

Men när Niclas inte är i studion för att underhålla sina musiksugna radiolyssnare tillbringar han istället en hel del tid på gymmet, och i mitten av förra sommaren avslöjade programledaren att han bestämt sig för att göra en oväntad livsförändring. I ett inlägg på Instagram avslöjade han nämligen att han bestämt sig för att utbilda sig till personlig tränare, och i en intervju med Aftonbladet berättade han om tankarna bakom beslutet.

– Det är aldrig för sent att förkovra sig och utveckla sig själv. Eftersom jag är så inne i träningen så vill jag ha den kunskapen och licensen. Jag är också jävligt intresserad av träning och vad som händer i kroppen, sa han då.

Niclas Wahlgren öppnar upp om hälsokampen

På Niclas sociala medier får följarna ta del av många sidor av hans vardag, och något som brukar vara lite extra uppskattat bland hans följare är bland annat hans motiverande citat från gymmet.”Styrkan sitter inte i musklerna utan i huvudet! Bestäm dig för vem du vill vara och börja din resa. Nya avgångar varje dag”, skriver han bland annat under en bild på sig själv när han tränar.Men i hans senaste inlägg på Instagram öppnar han nu upp om en okänd skada han kämpar med.

”Done for today. Kämpar med en axelskada så det blir mycket rehab just nu. Men det är som dom säger ”smärta är bara vekhet som lämnar kroppen”. Och i kommentarsfältet är det många följare som önskar honom god bättring.

”Krya på dig”, skriver en följare.

”Var rädd om dig”, önskar en annan.

FOTO: TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgren om kärlekslivet – ett år efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgren visar upp ny bild på 8-årige sonen Kit

Senaste nytt