Niclas Wahlgrens insikt om kärlekslivet efter upptäckten på Tinder

Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren har varit singel ett tag och därför tagit hjälp av dejtingappen Tinder.
Nu berättar radioprofilen om en oväntad upptäckt.
– Är jag alldeles för ärlig?, säger han i NRJ Morgon.

Niclas Wahlgren, 55, är inte bara känd från radio och tv, han kommer dessutom från en av Sveriges absolut kändaste familjer. Med föräldrar som Christina Schollin och Hans Wahlgren har han mer eller mindre vuxit upp i rampljuset och precis som sina föräldrar och syskon har han själv tagit sig an underhållningsbranschen.

LÄS MER: Bonusdottern Wilmas första ord efter Hannah Ekwalls död

Sedan flera år tillbaka har man kunnat lyssna på Niclas varje vardag mellan klockan 14-18 då han hållit låda på NRJ. Han har tidigare sagt att han älskar interaktionen mellan honom och lyssnarna.

– En lyckad radioprogramledare ska få det att kännas som att man har en dialog med lyssnarna, trots att man sitter helt själv i studion, har han tidigare sagt i Bathina Philipsons podcast.

Niclas Wahlgrens nya jobb på NRJ Morgon

I början av året meddelades det att Niclas skulle få ett nytt jobb. Istället för att underhålla lyssnarna på eftermiddagarna skulle han byta till NRJ Morgon, tillsammans med Messiah Hallberg, 37, och Klara Doktorow, 35. Detta betydde alltså att Niclas skulle bli konkurrent till ex-frun Laila Bagge, som kör morgonshowen på Rix FM.

NRJ Morgon var nämligen en man kort, då Messiah och Klara alltid varit en trio. Ända fram tills Adam Alsings tragiska bortgång var de en riktig dunde-trio som NRJ-lyssnarna kunde vakna till varje morgon. Men nu ska alltså Niclas Wahlgren fylla Adams plats i studion.

Gänget syns ofta ha kul i studion och Niclas delar gärna med sig av sina knep som personlig tränare.

Niclas om upptäckten på Tinder

Och Niclas verkar definitivt passa bra tillsammans med Messiah och Klara. I torsdagens avsnitt av morgonshowen delar Niclas med sig av en situation som nyligen hänt honom på Tinder.

– Jag fick match med en sket-snygg tjej – out of my league. Jaha kul, så då skrev jag liksom så här "aa hej hej" och hon skrev så här "vad söker du för nånting", säger Niclas och fortsätter:

– Och jag vet inte riktigt vad jag söker, men det skulle va skönt att va tillsammans med nån, dela vardag, mysa och ha det bra, ett förhållande liksom, en partner.

Men svaret från tjejen var inte alls i närheten av vad Niclas hade förväntat sig.

– Då får jag det här svaret från henne, den här otroligt snygga tjejen: "aha okej du söker sånt, nej jag vill bara ligga, så då är inte du och jag nånting för varandra", förklarar Niclas och berättar vidare:

– Och jag bara nej nej nej, that works for me too, är jag alldeles för ärlig liksom? Jag kanske inte ska vara det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens avklädda bilder – följarnas starka reaktioner

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens ord om sonen Tim Wahlgren – det gör han idag

Senaste nytt