LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niclas Wahlgrens miljonsmäll med lyxhuset – tvingas tänka om helt

20 apr, 2024 
Nyligen lades Niclas Wahlgrens radhus på Lidingö ut för försäljning. Men nu sänks priset – med hela en miljon kronor!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Två år efter sin skilsmässa med ex-hustrun Laila Bagge, 51, valde Niclas Wahlgren, 58, att slå till på stort och köpte då ett gult radhus ute på Lidingö.

Där har han sedan dess varit bosatt, i närmare 10 år. Men nu är det dags för Niclas att ta farväl, då han säljer sitt kära hus.

Niclas Wahlgren säljer sitt hus på Lidingö

Det var i början av april som radhuset först lades ut på Hemnet för försäljning. Då med ett utropspris på 9 950 000 kronor. Huset innefattar en total yta på hela 135 kvadratmeter, och har under åren genomgått flera omfattande renoveringar.

I annonsen står det bland annat:

”Med ett ostört läge och utsikt mot naturreservatet ligger detta trevliga gavelradhus med en härlig rymd och ett strålade ljusinsläpp. Huset har en genomgått omfattande renoveringar mellan 2017-2022.”

Annons

”Fin stenlagd uteplats samt ett vinterbonat nyrenoverat förråd som idag nyttjas som gästhus. På baksidan mot naturreservatet finns gott om plats för soffgrupper och bord. Mysiga kvarter och trevliga grannar.”

Niclas Wahlgren sänker priset på huset med en miljon kronor

Nu har det gått cirka tre veckor sedan huset först publicerades, och vi kan se en stor skillnad i annonsen. Det är nämligen så att utgångspriset har sänkts med tio procent, vilket motsvarar hela en miljon kronor!

Radhuset har nu istället ett utgångspris på 8 995 000 kronor.

FOTO: Instagram / TV4Play

Annons