Niclas Wahlgren om relationen med Måns Zelmerlöw efter mötet

Niclas Wahlgrens ord efter bilden med Måns Zelmerlöw

För ett tag sedan delade Niclas Wahlgren en intim bild på honom själv och Måns Zelmerlöw.
Nu avslöjar radioprofilen sanningen bakom den otippade bilden.
– Vi är inte kompisar, säger Niclas om sin och Måns relation till Expressen.

Radioprofilen Niclas Wahlgren, 54, har under en längre period hittat lyckan i träning och hälsa. Detta är något som han gärna delar med sig av på sociala medier. Niclas har tidigare avslöjat att ett av hans långsiktiga mål i livet är att bli världens starkaste hundraåring.

Systern Pernilla Wahlgren, 52, är väldigt framgångsrik i realityserien Wahlgrens värld, där de flesta av Wahlgrens och Ingrossos syns till flitigt – förutom Niclas.

Gällande relationen mellan Niclas och Pernilla har han fått frågan om de verkligen är så supertighta som många kan tro. Men när Hänt träffar Niclas Wahlgren på premiären av Pernilla Wahlgrens show Pernilla Wahlgren har hybris, så verkade de inte stå varandra närmre än några andra syskon.

Hänt frågade Niclas hur han kände med syskonrelationen och att de verkar vara väldigt nära varandra. Men möttes då av en motfråga:

– Nja, är vi det?

Och även på relationsfronten så verkar Niclas ligga lågt, men att han är öppen för kärlek.

– Jag är öppen för förslag, berättar han för Hänt. Men avslöjar även att han tror på ödet och att det kommer att göra sitt.

– Jag tror på det naturliga mötet, menar han.

Niclas Wahlgrens flitigt uppdaterade sociala medier

När det gäller sociala medier så är ju Niclas riktigt flitig på att uppdatera. Han delar ofta med sig av sin vardag där han då och då träffar ansikten som även de är kända för hans följarskara.

Häromdagen så valde Niclas att dela med sig av en hel rad av selfies med kända personer. Följarna kunde se både artisten Rachel Platten och Robbie Williams.

På en av bilderna kunde man även se till artisten Måns Zelmerlöw, men på den bilden får man ändå säga att något stack ut lite extra. Grabbarna poserar tillsammans på bilden, men det som sticker ut är att det är väldigt intimt. Bildtexten? Ja, den var minst sagt hemlighetsfull:

“När Måns och jag var sådär lyckliga”.

Niclas har nu i efterhand förklarat bilden som väckt en hel del frågetecken bland följarna.

”Vi är inte kompisar”

Det visar sig att den relationen som Niclas förklarade på bilden inte riktigt stämmer överens med verkligheten, då de faktiskt inte ens känner varandra särskilt bra alls.

– Nej vi är inte kompisar, det finns ingenting. Bilden är tagen under en spelning i Stockholm som jag var konferencier på. Jag tog en selfie med alla artister som var där, berättar Niclas Wahlgren för Expressen.

Och om det varit någon slags romans dem emellan är inget som Niclas kan bekräfta.

– Jag kan dementera att jag och Måns har varit tillsammans i alla fall, säger han till Expressen med glimten i ögat.

FOTO: TT