Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgren om hemliga mötet med Pernillas exmake Emilio Ingrosso

21 apr, 2018 
AvOla Brising
De har inte haft så mycket kontakt på många år. Men nu avslöjar Niclas Wahlgren att han träffat sin exsvåger Emilio Ingrosso.
Annons

Det var länge sedan radioprofilen Niclas Wahlgren, 52, umgicks med sin lillasyster Pernilla Wahlgrens, 50, ex-man Emilio Ingrosso, 52, och det finns flera orsaker till det.

Dels var Pernillas och Emilios skilsmässa efter nio års äktenskap 2002 ingen rolig historia. Efter det hade ex-makarna länge en turbulent relation.

 

Sedan sex år tillbaka har Pernilla och Emilio dock börjat förlåta varandra och försökt bli vänner, mycket tack vare att dottern Bianca har jobbat för det. De har till och med träffats ett par gånger. Men under den tiden har Emilio bott på Mallorca. Det är ytterligare en orsak till att Niclas inte haft någon kontakt med honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I början av veckan bestämde sig dock Niclas för att ta spontansemester. Han flög ner till Mallorca för att leda batterierna och väl där passade han på att åka och äta på Emilios restaurang La Perla strax utanför Palma.

Annons

I torsdags kväll la Nicklas ut en bild från restaurangen där han sitt vid samma bord som Emilio. De är glada och ler och Niclas skriver:

”Nu äter vi ÄNTLIGEN på en av dom restauranger jag verkligen längtat till såå länge!
Och att få träffa dig @emilioingrosso igen och sitta och prata och höra din sjuka härliga humor igen gör mig glad.
Tack för en fantastik kväll på din och Åsas #laperlaportalshills

Och att Niclas haft en mysig minisemester på Mallorca och gärna skulle vilja åka tillbaka och hälsa på Emillio igen råder det ingen tvekan om. På sin Instagram la han igår vid lunchtid ut ett nytt inlägg där han skrev:

”Sista dagen på en fantastisk spontansemester! Njutit för fullt av god mat-härliga upplevelser och framförallt underbara vänner.
Det här gör vi om va?”. 

HETAST PÅ HÄNT TV:

LÄS OCKSÅ:

Annons