TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgren avslöjar stora steget i relationen med Rebecca Hjelt

26 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Rebecca Hjelt, Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har funnit kärleken i träningsprofilen Rebecca Hjelt.
Nu tar paret nästa stora steg i relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om Niclas Wahlgrens liv och succékarriär

Niclas Wahlgren, 57, gick nyligen ut med att han återigen funnit kärleken, denna gång i träningsprofilen Rebecca Hjelt, 35.

Niclas har varit i relationer med flera olika kvinnor genom åren, tillsammans med exet Mia Bodén fick Niclas sonen Tim Wahlgren, 33. Efter den relationen avslutades blev han tillsammans med Laila Bagge, 49. Paret gifte sig och fick sonen Kit, 11, ihop. Men kärlekssagan varade inte för evigt och 2015 sedan gick ex-makarna skilda vägar. Efter skilsmässan blev Niclas tillsammans med fitnessprofilen Julia Friberg, 41. Nu är han alltså i en relation med Rebecca.

Annons

Rebecca Hjelt om att tillbringa tid med familjen Wahlgren

I höstas kunde vi följa parets äventyr på Instagram, de var nämligen i Spanien på semester. Både Niclas syster Pernilla Wahlgren, 55, och föräldrar Christina Schollin, 84, och Hans Wahlgren, 85, har hus nere i Spanien och paret verkade vara på besök hos dem båda.

Det började med att paret hälsade på i Pernillas hus i Marbella, och umgicks några dagar med henne och pojkvännen Christian Bauer, 55, för att sedan åka vidare till föräldrarnas hus i Nerja.

Rebecca delade ett inlägg på Instagram där hon berättade om vistelsen på den spanska solkusten.

”Nerja. Fortsatt fina dagar fyllda med skratt, sol & härligt sällskap. Hälsat på underbara Christina & Hasse och bott på hotel paraiso del mar som ligger belägen precis vid stranden med en magisk utsikt från vårt rum. Tack för den här gången”, skrev Rebecca på Instagram.

Under inlägget svarar även Christina att det var underbart att få spendera några härliga dagar i Nerja tillsammans med paret.

Niclas Wahlgrens stora steg i relationen med Rebecca

Hela klanen Wahlgren/Ingrosso är tajta med varandra och umgås gärna med i grupp tillsammans med varandras partners. Och det verkar onekligen som att Rebecca välkomnats med öppna armar in i familjen.

Vilket även visar sig även på årets julfirande. Niclas och Rebecca tar nu det stora steget att spendera högtider tillsammans, de tillbringar nämligen julafton ihop med hela familjen Wahlgren, i Pernillas nybyggda lyxvilla på Lidingö, vilket Niclas visade genom en bild på Instagram.

Niclas Wahlgren och Rebecca Hjelm firar jul ihop.

Hänt har sökt Rebecca Hjelt för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons