LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nemo Hedén efter svåra åren: så vill jag leva mitt liv

25 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Tv-profilen och podcast-profilen Nemo Hedén har sedan ett par år tillbaka varit fri från sitt drogmissbruk. Idag driver han podcasten "Nemo möter en vän", en stor del i hans nya livsstil. Nu berättar han på Instagram om hur han kommit till insikt med vad som faktiskt är viktigt och spelar någon roll för honom, i hans liv.
Annons

Nemo Hedén, 29, blev känd när han 2010 deltog i dokusåpan “Kungarna av Tylösand”. Efter hans medverkan följde flera år av missbruk och skulder. Våren 2014 startade han sin egen podcast “Nemo möter en vän” där han intervjuar kända personer. Podcasten har gått riktigt bra och gästats av stora namn som Eva Röse, 43, Johan Rheborg, 54, och Amanda Schulman, 37. Nu delar han på Instagram med sig av nya reflektioner och tankar han kommit till insikt med på senaste tiden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Nu har jag kommit fram till att meningen med livet är högst individuell. Det finns inget givet svar. Det finns ingen mall. Det finns inget facit. Vårat facit skapar vi själva. Våran mening”, skriver han.

Nemo fick i våras dottern Nova tillsammans med före detta flickvännen Frida. Paret separerade innan förlossningen men Nemo har i tidigare intervjuer berättat om att de har en bra relation och att de kommer uppfostra dottern ihop som vänner. Och i inlägget på Instagram nämner han just papparollen som en av de numera viktigaste delarna i hans liv.

Annons

“Vad min mening med livet är? Att se till att Nova får de bästa möjliga förutsättningarna här i livet. Att försöka hjälpa andra att tillfriskna från beroende. Att HA ROLIGT och GÖRA ROLIGA SAKER så ofta jag kan. Att genom min podcast försöka fortsätta att sprida glädje. Att se Bajen vinna. Att leva ärligt och kärleksfullt. Att städa upp i mitt förflutna och försöka laga gamla relationer och ställa till rätta allt kaos man tidigare orsakat. Att skratta så ofta jag kan. Att gråta mycket. Att förlåta.. även när jag verkligen inte vill. Att åka runt i landet och fortstätta berätta min livshistoria och fortsätta att försöka inspirera. Att sprida hopp”.

Foto: IBL

 

Annons