TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nemo Hedén hyllas för fina gåvan till dottern: "Så vackert"

26 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
För drygt en månad sedan blev Nemo Hedén pappa till en liten flicka. Nu har han gett sin dotter en hedersplats på sin egen kropp. "Egentligen har jag tänkt att jag var klar med tatueringar... Men får man en dotter så får man", skriver han på Instagram.
Annons

Podcaststjärnan Nemo Hedén, 29, blev i mitten på april pappa för första gången. På Södersjukhuset välkomnade han och barnets mamma, Frida Marcher, 27, en liten dotter som har fått namnet Nova.

Nu har poddprofilen, som ligger bakom den kända podcasten “Nemo möter en vän”, valt att hylla sin lilla tjej med en tatuering. På Nemo Hedéns ena underarm står nu namnet “NOVA” i stora, snirkliga bokstäver.

“Egentligen har jag tänkt att jag var klar med tatueringar… Men får man en dotter så får man. Självklart var jag tvungen att låta hennes fina namn pryda min kropp!”, skriver han på Instagram.

Nemo Hedén, som tidigare berättat om sitt destruktiva liv där han missbrukade droger och alkohol, har nu varit nykter och drogfri i över 20 månader. Och tatueringen till Novas ära är också den första han gör nykter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Min 28:e tatuering… Och den FÖRSTA som jag gör nykter! Haha, känn på den! Sjukt, jag vet…”, skriver han på Instagram.

Annons

I kommentarsfältet hyllas Nemo Hedén nu för sin fina gest till dottern och flera följare beskriver hur rörda de är över att få följa podcastprofilens resa.

“Snyggt!!!!”, skriver manusförfattaren och Eurovision-kommentatorn Edward af Sillén, X, och får snabbt medhåll från andra följare.

“Så fin! “, skriver en annan.

“Tänk hur man kunde gå från att tänka att du var ett sorgligt fyllo (förstå mig rätt), till att bli en person vars texter, känslor och uttryck är otroligt fängslande och beskrivs så vackert. Tänk att det fanns så mycket klokhet där inne. Verkligen en imponerande vändning. All heder till dig!”, skriver en tredje.

Foto: Privat, Instagram

Annons