Artikeln innehåller reklamlänkar

Nellie Berntsson bryter upp – flyttar från Kevin

Nellie Berntsson flyttar till Danmark för att satsa på hästsporten och pratar nu ut om hur det påverkar hennes förhållande med pojkvännen Kevin Livingstone.

Youtubestjärnan Nellie Berntsson bryter upp från sitt gamla liv i Sverige och flyttar till Danmark. Pojkvännen Kevin Livingstone får snällt finna sig i valet.

Influencern Nellie Berntsson Gonzalez, 17, satsar allt hårdare på att bli en framgångsrik hoppryttare. Youtubestjärnan och hästprofilen Nellie var tidigare ihop med Lance Hedman, 17, men är sedan en tid tillbaka ihop med den 18-åriga taekwondoproffset Kevin Livingstone från Växjö.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Den 182 centimeter långa Kevin har även kontrakt med modellagenturen Wolf Model Agency och paret är väldigt kära i varandra trots att deras respektive karriärer tar mycket tid.

Men till årskiftet blir det en stor förändring i parets liv då Nellie kommer att flytta till Danmark för att satsa mer på sin karriär inom hästsporten och Kevin från snällt finna sig i valet.

Jag flyttar själv. Om ägarna vill det så självklart tar jag med hästarna. Men enligt avtal ska de såklart säljas inom framtid. Finns redan potentiella köpare på dem. Men allt i dialog med ägare såklart.”skriver Nellie Berntsson i ett fråga/svar-inlägg i sin blogg.

På en fråga från en läsare om Kevin Livingstone kommer att flytta med till Danmark säger hon:

“Jag har inget att hämta i Malmö liksom förutom att det typ är mitt ”hem”, sen att Kevin och jag träffades där är en sak och att han bor där just nu är en sak. K ska börja plugga till hösten och jag flyttar till DK. En bra övergång för oss båda och jag är inte den personen som struntar i mina mål eller drömmar för en kille. Om vi ska vara tillsammans så måste han stötta det helt enkelt, det gör han också. Vi kommer ofc inte ses lika ofta som nu men kommer kunna vara flexibla, ses helger jag inte tävlar, tåg går 24/ osv osv. Allt går om man vill“, berättar hon

Stort lycka till Nellie Berntsson!

Taekwondoproffset Kevin Livingstone är Nellie Berntssons nya kärlek.

Kevin är från Växjö och jobbar även som modell.

Nellie var tidigare ihop med Lance Hedman. Faksimil: Nellieberntsson.se.

Sedan gick Lance vidare till Paulina "Paow" Danielsson, men det tog slut i mars 2018.

Lance är son till Magdalena Graaf och forna fotbollsmålisen Magnus Hedman.

LÄS OCKSÅ: Nellie Berntsson om relationen med Lance Hedman: ”Besviken”

LÄS OCKSÅ: Så glowar du som kändisarna – här är årets bästa highlighters

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN