Nellie Berntsson om relationen med Lance Hedman: "Besviken"

Under sommaren 2017 slog kärleksnyheten ner som en bomb – bloggerskan Nellie Berntsson, 17, och Lance Hedman, 17, var ett par. De bekräftade sin relation på Instagram och publicerade söta bilder på varandra. Men säg den lycka som varar för evigt, bara några veckor senare tog förhållandet abrupt slut.

Varken Nellie eller Lance har uttalat sig särskilt mycket om vad som hände. Däremot har Lance exflickvän Paulina “Paow” Danielsson hävdat att han aldrig var tillsammans med Nellie.

Nu bryter Nellie Berntsson tystnaden om förhållandet i sin realityserie Nellie som sänds på Viafree. Under ett besök i Stockholm springer hon nämligen på honom av en slump.

“Stelaste mötet någonsin”, skriver hon på sin blogg.

I avsnittet väljer hon att tala ut om relationen, och orsaken till att de gick skilda vägar.

– Jag hade en grej med Lance som var väldigt kort. Det blev aldrig bra, vi var ganska dumma mot varandra båda två. Jag var ganska otrevlig, han var väldigt otrevlig, vi gjorde inget avslut heller, säger hon och fortsätter:

– Jag tyckte att han bara var blä och han tyckte nog att jag var blä också. Vi två, nej, det går inte.

Nellie har tidigare parats ihop med andra kända personer. Bland annat FO&O-Omar Rudberg. Men efter att nu ha testat på att dejta offentliga personer så tar hon avstånd från hela grejen.

– Det känns inte som det är på riktigt. Man har tyckt om hela grejen, shysh, det är lite spännande och man har känslor för det, men egentligen tycker man inte varandra för man tycker om grejen. En offentlig person är ingen jag kan dela mitt liv med. Det blir för mycket, säger Nellie bestämt.

Även om hennes korta förhållande med Lance inte slutade som de kanske hoppats på så känner hon ingen ilska emot honom.

– Jag har ingenting agg emot Lance, men jag är besviken på honom, säger hon.

Här kan du se det nya avsnittet av Nellie på Viafree. Nya avsnitt släpps varje torsdag.

FOTO: Viafree, Ibl

SENASTE NYTT!