LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nano Omars och frun Fridas nya liv – efter Melodifestivalen

12 mar, 2020 
Nano Omars och frun Frida Blums nya liv – efter Melodifestivalen
Nano Omar är en av de starka kandidaterna i Stjärnornas stjärna 2020 startfält.
Livet sedan artistens deltagande i Melodifestivalen 2019 har förändrats en hel del.
Han och frun Frida Blum har gift sig och flyttat – ut i skogen.
– Vi tog vårt pick och pack och drog, säger Nano till Hänt i en intervju.
Annons
Nano om stora livsbeslutet med hustrunBrand logo
Nano om stora livsbeslutet med hustrun

Säsong tre av Stjärnornas stjärna går av stapeln lördag 14 mars och Petra Mede, 50, kommer som vanligt att leda showen. I programmet tävlar flera folkkära artister med varandra om att sjunga och framföra låtar i helt andra genrer än vad de är vana vid.

Därför deltar Nano i Stjärnornas stjärna

En stark kandidat i startfältet är ingen mindre än Hold on-sångaren Nano Omar, 33. Ja, det är så många minns honom, när han vann tittarnas hjärtan och röster i Melodifestivalen 2017.

Dock räckte det inte i finalen med att vinna flest röster av tittarna, utan juryns röster spelar också in en hel del. I den kategorin fick Robin Bengtsson, 29, fler röster och stod därför som vinnare av tävlingen med sitt bidrag I can’t go on.

Nano på Melodifestivalen 2017
FOTO: Patrik C Österberg/TT

Det blev alltså inte Nano som fick representera Sverige i Eurovision Song Contest, dock inget som fick honom att deppa ihop. Nämligen ställde artisten upp i tävlingen igen, bara två år senare, med låten Chasing rivers. Med bidraget tog han sig till Andra chansen och därifrån till final. Dock blev motståndet för tufft i finalen och Nano landade på en åttonde plats.

Annons

Men nu är det alltså dags för artisten att tävla igen, men denna gång i ett helt annat forum. Anledningen till att han deltar är simpel:

– Jag är med för att jag vill testa något nytt och framförallt för att våga, säger Nano till Hänt i en intervju och fortsätter:

– Måste utvecklas tror jag.

Nano om nya livet efter Melodifestivalen – med frun Frida Blum

Något som Nano hunnit med sedan sin senaste medverkan i Melodifestivalen är att ingå äktenskap med sin älskling Frida Blum och livet efter det har förändrats avsevärt.

– Jag har velat gifta mig länge, så skönt att ha fått det gjort. Sen har vi flyttat ut utanför Avesta, avslöjar Nano för Hänt.

Familjen stormtrivs med att bo lite utanför och avslöjar att det varit en dröm för honom och hans fru i många år. Men läget har aldrig tidigare varit rätt, förrän nu.

– Vi tog vårt pick och pack och drog, säger han till Hänt och fortsätter:

– Det är nice bara, inga grannar, så man är helt själv när man är där. Det är lite nytt liv, väldigt skönt! Skönt att landa också, när man är ute och stressar mycket och då får komma hem till lugnet.

Nano Omar och frun Frida Blum pussas på melodifestivalens efterfest 2019
Nano och Frida pussas på Melodifestivalens efterfest 2019. FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Karin Törnblom/TT

Annons