LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nannskog om snusk-kuppen i TV: "Ville sjunka genom golvet"

17 jan, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Idrottsgalan blev en genant plats för fotbollsexperten Daniel Nannskog som utsattes för en snusk-kupp av programledaren Kristin Kaspersen. "Jag är fortfarande i chock", säger han om händelsen till Hänt.
Annons

Som kvällens värd på årets Idrottsgala bjöd Kristin Kaspersen, 47, på en riktig snuskupp mitt under direktsändning. Med mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson,78, i publiken tog programledaren ton och rev av moderns populära dänga “Tuff brud i lyxförpackning“. Men ganska snart insåg såväl publiken som tv-tittarna att texten blivit ersatt av en barnförbjuden version.

skarmavbild-2017-01-17-kl-02-23-35

– Han är ett bredbent stycke dynamit, hans skrev osar världselit, sjöng Kristin med blicken fast på den före detta anfallspelaren Daniel Nannskog, 42, som redan vid andra textraden hunnit bli illröd i ansiktet.

Men pinsamheterna stannade inte där. Kristin avslutade framträdandet med att sätta sig i Nannskogs knä. Vid det laget hade han hunnit gömma sitt chockröda ansikte i händerna upprepade gånger. När Hänt träffar SVT:s fotbollsexpert efter galan är han fortfarande märkbart tagen.

kaspersen-nanneskog-idrottsgalan

– Det kändes sjukt. Jag är fortfarande i chock, berättar han generat om överraskningsmomentet. Det här hade jag aldrig någonsin väntat mig. Det var kul, men samtidigt en väldigt pinsam situation. Jag kände att jag ville sjunka genom golvet och det är vanligtvis väldigt svårt att få mig generad, men Kristin lyckades. Hon är ett proffs, säger han med glimten i ögat.

Annons

Men kort efter Kristins framträdande var det flera som ifrågasatte snusk-kuppen. På Twitter skrev en användare:

Tänk en man som sjungit detsamma om en kvinna.

En annan tycker låten är helt okej, men ställer även denne sig frågande till hur uppträdandet hade mottagits om det varit ombytta roller.

Även det svenska damlandslaget i fotboll som under kvällen korades till “Årets lag” var kritiska och menade att skämtet saknade smak.

Kristin Kaspersen Pyjamasparty med Parnevik på Restaurang Mother, Stockholm 16-11-08. Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL
Men när kritiken når Kristin tar hon det hela med ro.

–  Framträdandet var inte my “cup of tea”. Det  skulle väl uppfattas som skojigt, men jag uppfattade det inte alls som roligt, säger landslagstränaren Pia Sundhage, 56.

För Kristin kommer kritiken obefogad.

– Det var jätteroligt. Jag bestämde mig för att ha skitkul ikväll och det hade jag. Om jag skulle gå ut på den här galan och tänka att jag ska se till att alla ska bli nöjda, det kommer aldrig gå. Oavsett var du har för humor så kan du inte göra alla nöjda. Folk få tycka vad fan de vill. Jag kan inte göra alla nöjda, säger Kristin till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: IBL, SVT

Annons