LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nanne Grönvalls triangeldrama med makens ex Angelique Widengren

17 sep, 2021 
NANNE GRÖNVALL OCH SOUND OF MUSIC

Nanne Grönvall, Peter Grönvall och Angelique Widengren utgjorde gruppen Sound of music.
Angelique var tillsammans med Peter – men fick sedan ihop det med Nanne.
Nanne och Peter är gifta sedan 1994 och har två barn ihop. Men vad tycker Angelique om detta idag?

Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Angelique Widengren slog igenom på 80-talet med gruppen Sound of music. I popgruppen fanns även artisten Nanne Grönvall och Peter Grönvall och i flera år beskrevs musikgruppen som en super-trio.

De fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 1986 då de slutade på en fjärde plats med låten Eldorado. Det uppstod även ett infekterat triangeldrama, då Angelique Widengren och Peter Grönvall hade en relation, men plötsligt fattade Peter tycke för Nanne. Men hur ser Angelique på detta idag? I en intervju med Aftonbladet berättar hon.

Angelique Widengren om triangeldramat med Nanne Grönvall

Trion hade flera succéår bestående av framgångsrika turnéer och låtar. Angelique och Peter var under denna tid ett par. Men när det låg i luften att de skulle göra slut tog Peter en plötslig vändning. Han blev kär och tillsammans med bandkollegan Nanne, något som gjorde Angelique väldigt sårad.

– Jag minns tiden i Sound of music som både kul och jobbig. Det var mycket slitningar från och till, säger Angelique till Aftonbladet.

Annons

Hon kommer in på uppbrottet och förklarar att det hela tog en vändning.

– Det hade varit på gång länge att jag och Peter skulle göra slut. Det blev en konstig situation, för jag och Peter skrev all musik, sedan blev han tillsammans med Nanne direkt, om man säger så, och jag hade misstänkt det länge. Jag hade sagt till Peter: ”Är det Nanne som du är kär i nu?”. Han undrade hur jag visste det. Jag vill inte snacka skit, men visst fan har jag varit väldigt arg, vi har kommit ihop oss och har ingen kontakt idag.

Nanne & Peter Grönvall om tiden med Sound of music: ”35 år sedan”

Aftonbladet har även varit i kontakt med Peter och Nanne Grönvall som menar att de har olika uppfattningar om vad som hände. I en gemensam kommentar till Aftonbladet berättar de följande:

”Händelserna skedde för drygt 35 år sedan och vi har alla olika minnen och upplevelser av hur saker varit och skett, utifrån olika perspektiv. Från vårt håll finns absolut ingen som helst känsla av osämja och vi önskar allt det bästa för Angelique.”

Nanne och Peter Grönvall är gifta sedan 1994 och har två gemensamma barn, Charlie och Felix Grönvall.

Hela artikeln från Aftonbladet finns att läsa i papperstidningen. Hänt har sökt Nanne Grönvall för en kommentar.

FOTO: Roger Tillberg/TT / Tommy Holl/TT

Annons