ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Nanne Grönvalls vändning – nu berättar hon om karriärbytet

21 nov, 2022 
NANNE GRÖNVALL
Har Nanne Grönvall sadlat om?
Nu visar artisten nämligen upp plötsliga karriärbytet!
Annons
Nanne Grönvall om den hektiska tiden: ”Hinna med nära och kära”
Nanne Grönvall om den hektiska tiden: ”Hinna med nära och kära”

Nanne Grönvall, har medverkat i Melodifestivalen flera gånger och har stått på scenen i deccenier. Du minns säkerligen när hon vann schlagertävlingen med Den vilda år 1996. Hon har även hits som Håll om mig och Advunsjuk, två låtar som minst sagt slagit igenom på stort!

Men efter en lång karriär som artist så avslöjar Nanne nu sitt plötsliga karriärbyte.

Nanne Grönvalls vändning – orden om karriärbytet

Det är på Instagram som Grönvall har startat en serie med just namnet och hashtagen Nannes nya karriär. Varje söndag kommer artisten släppa avsnitt och det visar sig att ämnet är matlagning, skriver artisten.

”Här kommer nya avsnittet av Nannes nya karriär. Jag och Majsan önskar er alla en underbar dag och kväll och hoppas att detta hjälper er med matlagningen i veckan. Nytt avsnitt nästa söndag.”, skriver Nanne på Instagram.

Annons

– Vi ska nämligen laga pannkakor idag, säger Nanne i videon bland annat.

Men det visar sig att Nanne och väninnan skojar till det rejält i videon och förbereder istället färdigköpta pannkakor. Detta fick följarna att uttrycka både glädje och skratt i kommentarsfältet!

I ett meddelande till Hänt förklarar Nanne Grönvall även tanken med det hela.

”Egentligen heter temat ”Nannes nya karriär”, där jag skämtar om nya karriärer som jag ger mig på, men som inte kanske blir så superduper som jag tror. Haha! Så det kommer andra ”yrken” och ” karriärer” framöver också, som jag kommer att ge mig på också. Det blir ett fortsatt sketch-program varje söndag. Känns kul att leka med sin egen självdistans, som bygger på humor. Tror att samtliga som har sett mina två första avsnitt, att jag definitivt inte är den ”matexpert” som jag utger mig för där.”

Nanne Grönvall aktuell med ny bok: ”Prata om det här utan att vara dömande”

Nyligen kunde vi se Nanne medverka i musikprogrammet Doobidoo med sonen Charlie Grönvall. oDessutom släppte hon boken MeloDrama Queens – vad kan gå fel! tidigare i år. Boken skildrar om hur det är att åldras i en bransch som är utseende- och åldersfixerad.

Annons

I en intervju med Amelia har Nanne berättat om hur det är att åldras i hennes bransch.

– Vi behöver prata om det här utan att vara dömande. De som gör ingrepp tycker att folk med rynkor borde vara rynkfria. De andra är arga på dem som gör ingrepp. Vi behöver diskutera varför tjejer gör det, fastän många egentligen inte vill eller är rädda, säger hon och fortsätter:

– Problemet är att många som valt att inte göra ett ingrepp ofta kan känna sig tvingade att göra det. Trycket är så hårt i sociala medier och jobbmässigt. Man måste fixa till sig. En snubbe och hans vikt pratar man inte om, men det gör man med kvinnor.

Däremot kan vi slå fast att Nanne inte kliver av scenen riktigt än! Det verkar som matlagningsprogrammet är ett glatt sidoprojekt. För bara ett par dagar sedan syntes hon nämligen uppträda med ingen mindre än Charlotte Perrelli, något hon visade upp på Instagram.

Hänt har sökt Nanne Grönvall.

Nanne och Peter Grönvall
Nanne och maken Peter Grönvall.

FOTO: Johan Nilsson/TT

Annons