LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nanne Grönvall föll ihop – stöttas efter olyckan på scenen

12 feb, 2024 
Nanne Grönvall är ute och showar för fullt runtom i Sverige.
Men inför publiken i Karlstad hände det som inte fick hända.
”Oops! Allt kan hända”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”Brand logo
Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”

Nanne Grönvall, 61, är högaktuell med en ny show.

En hyllningsshow till Tina Turner, en artist som Nanne alltid avgudat och nu får hon äntligen uppfylla sin dröm. Utan Tina Turner hade nog Nanne inte varit den hon är idag, förklarar hon när hon gästar P4 Extra.

Nu har premiären gått av stapeln och allt verkade gå som på räls.

– Det var ju premiär igår då på den här Tina Turner-hyllningsshowen på Hamburger börs, fantastiskt roligt. Jag är lite hes men man sjunger ju rock n' roll vet du, och de här låtarna går ju i ganska stor omfång, säger hon i radioprogrammet och tillägger:

– Men det är buskul alltså.

Nanne Grönvall föll ihop på scenen

Några dagar innan gick det däremot inte lika bra. Då befann sig Nanne i Karlstad och showade. Men mitt under showen råkade hon halka till och ramlade på rumpan.

Annons

”Ooops! Allt kan hända live - halkade rejält.”, skriver Nanne på Instagram och visar upp ett klipp över hur olyckan gick till.

Samtidigt som hon förklarar sin tacksamhet till publiken i Karlstad så berättar hon att när olyckor som dessa inträffar så är det bara att fortsätta hålla masken.

”Tack underbara Scalateatern Karlstad och Karlstads-publiken för ett på många sätt - oförglömligt gig. Man får inte vara rädd för att tappa masken på scenen emellanåt när man kör live, gig efter gig efter gig... i bland händer det oväntade.”

”Kanske inte min mest glamourösa stund på scenen, men det får man bjuda på”., tillägger hon.

Nanne Grönvall om måendet efter olyckan på scenen

Nanne berättar att det redan varit ett händelserikt år med massa knasiga incidenter. Men hon blev väl omhändertagen backstage efter sin olycka på scenen.

”Detta år, har redan på bara en månad, varit fullt av små incidenter. Knasigt! Tjong i buljongen! Kan meddela att jag blev fint ompysslad backstage efteråt med is-nedkylning på foten, och mår bra i dag.”, skriver hon och fortsätter berätta om hyllningen till Tina Turner.

”Så nu laddar vi för Tina Turner Hyllnlngsshowen på Hamburger börs - 8 föreställningar med premiär 9 feb. Det kommer att bli fullt ös! Äääälskar att göra denna tribute-show till min stora förebild Tina Turner. Karlstad och Västerås - vi kommer kanske tillbaks i höst, för efterfrågan var så stor och det blev utsålt så snabbt. Mer info om det framöver. Runt 25 gigs är satta under året hittills, och fler kommer snart. Tack för detta catch-the-moment-klipp. Kanske inte min mest glamourösa stund på scenen, men det får man bjuda på. Biljetter till konserterna, med eller utan vurpor: BESTERMAN.NU.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons