LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nanne Grönvall slog sig blodig – så döljer hon skadan i direktsändning

08 jan, 2024 
Nanne Grönvall uppträder på galan Sjung tillsammans mot cancer.
Men precis innan galan stötte Nanne på trubbel då hon var med om en olycka.
– Så får jag rusa in och stoppa blodflödet och försöka få ner bulan i pannan, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvalls nya besked om Melodifestivalen: ”Det vet man aldrig”Brand logo
Nanne Grönvalls nya besked om Melodifestivalen: ”Det vet man aldrig”

Sångfågeln och Melodifestivalen-veteranen Nanne Grönvall, har länge varit ett välbekant ansikte för det svenska folket.

Och så sent som 2020 var hon aktuell i Melodifestivalen igen efter att ha varit borta från Mello-scenen i 13 år. Det har varit en intensiv jul för Nanne och hon har haft ett fullt schema. I ett nytt Instagram-inlägg berättar hon om olyckan som skedde precis innan hon skulle åka mot galan Sjung tillsammans mot cancer.

Nanne Grönvall slog sig blodig – så döljer hon skadan i direktsändning

”Aj, jädrar vilken smäll. Packade bilen för att åka iväg till förberedelser inför kvällens Cancerfondengalan på tv4 i kväll, och vad händer?!?! Stora, tunga SUV-backluckan åker rätt ner på mitt huvud. Blodet forsar över ansiktet, och samtidigt lite yr i bollen av smällen, så får jag rusa in och stoppa blodflödet och försöka få ner bulan i pannan.Det har gått troll i sådant här detta året.”

Annons

Nanne Grönvall fick läkarhjälp

Nanne beskriver även en till olycka som skedde natten till nyårsafton. Då hon skadade sig rätt rejält och läkarteamet fick komma och pyssla om henne.

”Giget på natten på nyårsafton på Cinderella, så blev det mörkt en sekund när jag klev av scenen efter showen , och jag såg därmed inte tröskeln mellan scenen och backstage, och föll handlöst framåt. Det blev stödlindat knä och ett stukat finger som jag fick ha i en ”fingermitella” ett par dagar efteråt, men först genomförde jag extranumret. The show must ju go on! Sen kom deras läkarteam och pysslade om mig så fint. Det var förra veckan och det har läkt bra sedan dess.” Men då var det dags för bakluckan i dag i stället då, och ett hack och bula i huvudet. Nu laddar jag inför kvällens super viktiga gala ”Sjung Tillsammans Mot Cancer” klockan 20.00 i kväll på TV4, och förhoppningsvis har bulan gått ner tills dess så jag inte ser ut som en noshörning med ett horn i pannan. Missa inte i kväll med alla fantastiska medverkande och viktiga budskap - gå gärna in på Cancerfondens hemsida och bli månadsgivare.”

När Hänt når Nanne berättar hon om händelsen innan galan och hur hon döljer sin bula under direktsändning.


”Ingen fara på taket. Har varit stressiga dagar och i brådskan i dag, åkte bakluckan ner med fart, på mitt huvud, när jag skulle packa in alla väskor inför kvällens tv-medverkan i Cancerfonden galan. Nu mår jag bra och hacket och bulan får sminkas över till i kväll. ”

FOTO: TV4

Annons