RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nakenchocken i Robinson – därför vägrade Andreas att bära kläder

10 dec, 2022 
ANDREAS HARALDSSON
Uppmärksamma tittare har troligtvis lagt märke till att Andreas gärna går runt helt naken i Robinson. Men hur reagerade egentligen gruppen på det? Och hur kom det sig att Andreas undvek kläder?
Hänt har svaret!
Annons
Pelle om sista tiden i Robinson: ”Vi satt i grottan”Brand logo
Pelle om sista tiden i Robinson: ”Vi satt i grottan”

Årets säsong av Robinson börjar lida mot sitt slut och efter kvällens kaos-artade öråd är det bara finalveckan som återstår!

Andreas "Värmland" Haraldsson, 29, blev den som tvingades lämna tävlingen eftersom att planen gick åt skogen. Planen var att rösta ut Helen Lindborg, 32, för tredje gången, men eftersom Kristoffer Nystedt, 31, hade tappat bort sin immunitetsförgörare så kunde den inte användas och Helen förblev immun.

Då tvingades gruppen tänka om totalt och rösterna landade på Andreas. Enligt honom själv ska han ha viskat till gruppen att rösta på honom – något som egentligen är emot reglerna, eftersom man inte får prata med varandra på öråd.

Annons

Robinson-Andreas om varför han var naken

Andreas har blivit allmänt känd för sina talanger i tävlingarna, men uppmärksamma tittare har nog också lagt märke till att han ofta är spritt språngande naken.

När Hänt når honom berättar han hur allt började.

– Det började redan på Gränslandet. Sandra, Bella och Merdi skrämde livet på mig och sa att det är ju så fuktigt, det är ju regnskogsklimat att man skulle få svamp i underlivet. Så då sa de att nu kommer du få svamp Andreas, så jag svor till och sa att inte fan ska jag få någon svamp, säger han och fortsätter:

– Jag behövde ju lufta hela tiden. Så då började jag gå naken mer och mer och tjejerna gick också nakna. Men de har ju valt att det inte ska synas i tv. Men när produktionen frågade mig så sa jag bara "kör fan, jag orkar inte gå och hämta några kläder nu".

Med andra ord är Andreas ganska obrydd på den fronten. Dessutom menar han att lagkompisarna vande sig snabbt.

Annons

– Jag körde ju på, jag skiter i, jag sa det "visa vad fan ni vill", säger Andreas och skrattar.

Robinson-Martin om Andreas nakenchock

Även deltagaren Martin Larsson, 24, kan intyga att nakenchocken var ett faktum.

– Nej men alltså det är fan värre än vad man får se på tv, han hade ju inte kläder på sig en enda gång. Det är helt otroligt. Produktionsteamet fick liksom säga till honom att ta på sig kalsonger, men han ville ju lufta sig, säger Martin till Hänt och fortsätter:

– Det sjuka är ju att efter ett tag blir man ju van att se hans röv och hans kuk hela tiden, han kunde liksom ställa sig framför en och böja sig för att han skulle hämta någonting liksom. Så man har ju sett allting på den där mannen.

Inför det viktiga örådet var det allvar i luften, men även då var Andreas naken, något som Martin tycker är väldigt kul.

– Det är så jävla kul för vi står ju där och snackar taktik inför örådet, det är ganska allvarliga saker, men ändå står han naken. Man märker hur sjukt Robinson är, man blir som apor typ, det finns inga lagar, säger han och fortsätter:

– I början var det såhär "fan ta på dig ett par byxor", men sedan vande jag mig och kände att det var kört lopp alltså.

Vad härligt att du är så öppen med allt Andreas!

FOTO: TV4

Annons