Artikeln innehåller reklamlänkar

My Martens sorg efter beslutet med fästmannen Jonas Wesslander

My Martens och Jonas Wesslander

Efter två år som förlovade bestämde sig My Martens och Jonas Wesslander för att flytta isär. Nu berättar Ensam mamma söker-profilen om livet som särbor.
Slå på ljud

Det var i november 2017 som Ensam mamma söker-profilen My Martens avslöjade att pojkvännen, tillika Basic Element-artisten, Jonas Wesslander, 43, friat till henne. Paret hade endast varit tillsammans ett par månader innan de förlovade sig.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Tidigare i år berättade My dock att bröllopsplanerna numera är lagda på is. Detta efter att paret bestämt sig för att flytta ifrån varandra, vilket My skrev om i ett inlägg på sin blogg.

”Just nu, är det ett känslomässigt kaos inombords. Blandade känslor av både hopp, förtvivlan. Sömnlösa nätter och okontrollerat med tårar emellanåt. I det stora hela mår jag bättre än på många år. Men i relationen är det tyvärr inte så”, skrev hon vid tillfället.

My Martens har en son från en tidigare relation och eftersom hon bor i Stockholm och sonen på Öland pendlar Ensam mamma söker-profilen en hel del. Fästmannen jobbar som musiker och reser även han mycket. Det är dessa faktorer som ligger bakom beslutet att bli särbor.

I inlägget ville My dock förtydliga att hon fortfarande är förlovad med Jonas Wesslander.

”Vi är fortfarande förlovade, och bär våra ringar. En symbol för oss själva, som visar att vi fortfarande kämpar, att vi INTE har gett upp. Men jag behöver luft”, skrev hon i maj.

My Martens ord om beslutet med fästmannen

I ett nytt inlägg på sin blogg skriver My Martens att hon inte riktigt vant sig vid sin nya vardag än. Hon har heller inte funnit den lugn och ro som hon eftersträvar.

”Jag valde att flytta ut från Jonas. Inte för att jag i hjärtat egentligen ville. Jag hade inte längre något val. Vi fick inte plats, vi gav oss inte dom förutsättningar som vi egentligen förtjänade”.

Både My och Jonas verkar vilja kämpa för relationen, även om den inte är på topp i nuläget.

”Nu sitter vi här. På varsitt håll. Mitt i sommarn. Med minst lika många frågetecken som innan…. Kanske fler. Och tyvärr känns det allt annat än bra. Vi dansar inte i takt just nu”, skriver My Martens.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!