LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ensam mamma-My Martens flyttar från Jonas Wesslander

20 maj, 2019 
Malin Ljung
My Martens flyttar ifrån kärleken Jonas Wesslander.
Ensam mamma söker-My Martens avslöjar att hon flyttat ifrån fästmannen Jonas Wesslander. Nu skriver hon om det tuffa beslutet och krisen de just nu går igenom.
Annons
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis EverbergBrand logo
Julia Bergman avslöjar: Så träffades jag och Dennis Everberg

I slutet av november 2017 basunerade Ensam mamma söker-profilen My Martens ut att hon förlovat sig. Det var pojkvännen, Basic Element-artisten Jonas Wesslander, 43, som friat till henne efter att de varit ett par i bara några månader.

”Rödgråten, tagen men SÅ lycklig! Min, Jonas gick ner på knä och friade. På min 30-års dag, på Hotel Skansen på Öland. Glädjetårar, översvämmande känslor….  En oförglömlig känsla och stund! Självklart svarade jag JA!  -Älskar dig min fina Jonas!”, skrev My på sin blogg.

My Martens om kärlekskrisen med Jonas

Bröllopsplanerna är dock pausade. På bloggen meddelar nämligen My Martens att hon flyttat ifrån Jonas Wesslander och att de senaste veckorna varit emotionellt tuffa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Just nu, är det ett känslomässigt kaos inombords. Blandade känslor av både hopp, förtvivlan. Sömnlösa nätter och okontrollerat med tårar emellanåt. I det stora hela mår jag bättre än på många år. Men i relationen är det tyvärr inte så”, skriver hon.

Annons

My Martens har en son sedan en tidigare relation, och medan hon bor i Stockholm bor sonen på Öland. Vilket i vardagen innebär långa pendlingsresor. Samtidigt är Jonas musiker och har även han många resdagar i sitt schema.

Just den detaljen nämner My Martens som en komplicerad faktor, framför allt när hon tänker på hur ett liv skulle se ut med ett framtida gemensamt barn.

”Fullkomligt livrädd”

”Bara tanken på att skaffa barn, som då också skulle behöva pendla mellan två städer, slitas mellan oss båda pga av min situation. Det knäckte mig. Det gjorde mig fullkomligt livrädd! Jag känner mig otillräcklig. Hur jag än gör så räcker jag inte till, 100%. För någon. Det är en sak av flera som spelar in”, skriver My Martens.

TV3-mamman vill inte gå in på detaljer varför de tagit beslutet att flytta isär, däremot är hon tydlig med att de inte gjort slut.

”Vi är fortfarande förlovade, och bär våra ringar. En symbol för oss själva, som visar att vi fortfarande kämpar, att vi INTE har gett upp. Men jag behöver luft”, skriver My Martens.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons