Mos fick lämna Paradise Hotel – sparkades av VD:n William Ganslandt

Avsnitt tio av Paradise Hotel började tufft med kontorsjobb, matlådor och en ny stenhård VD. En av deltagarna tvingades oväntat att lämna Paradiset och det blev bråk och tårar under kvällens AW.

Måndagens avsnitt av Paradise Hotel inleddes med att Jonathan Hermansson äntligen fick ligga! Tyvärr blev upplevelsen inte som förväntat.

– Jag vettefan alltså, jag bara tappade det typ, sa en besviken Herman.

– Det här var en etta, eller minus en femma, betygsatte han och partnern Emelie Tornström upplevelsen. Ajdå.

Kontorsveckan var inte poppis bland deltagarna. Foto: TV3

Kontorsveckan var inte poppis bland deltagarna. Foto: TV3

Besvikelsen fortsatte sedan under dagen när det blev kontorsvecka för deltagarna. Tråkigheter som jobbuniformer och matlådor väckte sura miner, och värre blev det när en ny VD plötsligt dök upp, med makten att avskeda en av killarna.

För att VD:n skulle kunna ta ett beslut kallade han till enskilda intervjuer med var och en av grabbarna, som fick ta med sin partner som stöd.

Här såg grabbgänget sin chans och pekade unisont ut Robin “Mos” Andersson som den som borde kickas. För Emelie “Diddi” Didrikssons del blev mötet minst sagt överraskande eftersom det visade sig att VD:n, William Ganslandt, var någon hon har historia med. Enligt Diddi själv har de varit vänner i flera år och kyssts vid något tillfälle.

William Ganslandt var VD med rätt att avskeda. Foto: TV3

William Ganslandt var VD med rätt att avskeda. Foto: TV3

– Jag kände att han var en skithärlig kille och jag trivdes så jävla bra i hans sällskap. Han sa att han skulle höra av sig på kvällen och jag skulle komma dit igen. Men det är William, han sket ju självklart i att höra av sig, berättade Diddi.

Willes diss ska ha sabbat deras vänskap, enligt Diddi, men trots detta blev de övriga irriterade när de fick höra att de känner varandra sedan innan.

– Du har haft en vänskap med honom i sju år, folk är inte efterblivna. Vem tror du han litar på mest av alla här, frågade en ilsken Adrian Montin, som trott att han skulle kunna stå säker med Diddi.

William valde trots allt att ge Mos sparken och fick bilda par med Josefine Caarle.

Robin "Mos" Andersson fick lämna Paradise Hotel. Foto: TV3

Robin “Mos” Andersson fick lämna Paradise Hotel. Foto: TV3

För att liva upp den tråkiga stämningen slog klockan After Work och VD:n kom in med en rejäl shotbricka. Fest i Paradiset!

Men dramat var inte slut.

Wille och Diddi blev sams och kramades, vilket gjorde de andra, speciellt Adrian, misstänksamma. Diddi fortsatte hävda att hon vill stå med Adrian och Adrian fortsatte att ifrågasätta hennes ärlighet.

Skärmavbild 2015-09-21 kl. 16.07.01

Kramen som väckte misstankar. Foto: TV3

– Jag säger till alla hela fucking tiden att du är den enda killen jag vill stå med. Jag har sagt det hundra gånger och du tvivlar ändå på mig. Jag vet inte vad jag ska kunna göra för att du ska tro på mig, snyftade Diddi.

De andra, och speciellt Adrian, var dock övertygade om att Wille och Diddi spelade.

Att Diddi åtminstone tidigare haft känslor för Wille är väl ganska uppenbart, frågan är om hon kommer att svika Adrian för Willes skull. Hur det ligger till med den saken lär vi få se i nästa parceremoni.

Can’t wait!

Andra läser också:

Peter Dalle sambo med unga Victoria: ”Kärleken frodas”

De 21 bästa och sjukaste citaten från Paradise Hotels historia

Emelie Didriksson om vikthånet i Paradise Hotel: ”Det var tufft att höra”

SENASTE NYTT!