ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgan kritiserar Ola-Connys förlovning med Linda: ”Gick väldigt snabbt...”

19 jul, 2022 
André Färnsveden
Lina Gustafsson
Morgan i en intervju med Hänt. Privat bild på Ola-Conny med flickvännen Linda.
Morgan och Ola-Conny har jobbat på Ullared ihop i många år. Nyligen bekräftade Ola-Conny att han har förlovat sig. Nu bryter Morgan tystnaden om den snabba förlovningen och ställer sig frågande till parets agerande.
Annons
Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”Brand logo
Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”

Ullared är programmet där tittarna får följa både kunder och medarbetare i Sveriges största varuhus, Gekås. Radarparet Morgan Karlsson, 49, och Ola-Conny Wallgren, 58, har jobbat där i många år och har alltid tyckts vara bästa vänner.

Nyligen kunde Hänt dock avslöja att relationen mellan de båda inte är så bra som den har verkat i tv. De umgås nämligen inte med varandra utanför programmet och Ola-Conny beskriver relationen för Hänt som ”ett spel för galleriet”.

Han förklarade att den falska relationen fungerade bra för tv men markerade upprepande att det inte förekommer något privat umgänge tv-stjärnorna emellan.

– Det var ett spel för galleriet och... det blev ju bra ändå. Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås INTE på fritiden, nej. Vi är olika världar, sa Ola-Conny.

Annons

Morgans relation till Ola-Conny och den nya fästmön

Ola-Conny avslöjade nyligen att han hade en ny flickvän, Linda Persson, 44, som även hon jobbar på Gekås. Inte långt efter nyheten om relationen kom ut, förlovade sig paret. Nu ger Morgan ett svar till Hänt om vänskapen till Ola-Conny och avslöjar samtidigt att även är vän med hans fästmö.

– Det är mest jobbmässigt sådär, men vi har ju så pass mycket tid på Gekås att ibland middagar och sånt sitter vi ihop och äter middag. Och nu då har han ju träffat sin tjej och henne kände jag sen innan så jag snackar mycket med henne också och såna här grejer, säger Morgan och fortsätter:

– Så har vi lite projekt ihop också som vi kör igenom och pratar ut med varandra om det är något som är problem.

I frågan om de skulle kunna umgås alla tre, Morgan, Ola-Conny och Linda berättar Morgan att han planerar att bjuda paret på middag och påpekar att han har känt Lina längre än vad Ola-Conny har.

Annons

– Nu är ju hans tjej så pass ny att det har inte blivit men är mycket möjligt att jag i höst bjuder Ola-Conny över på att grilla korv eller någonting enkelt som jag kan göra för både han och hans tjej. För jag känner hans tjej väldigt bra, jag kände henne innan han kände henne.

Morgans ord om Ola-Connys förlovning

Morgan tror att Ola-Conny har träffat en person som är bra för honom. Däremot ifrågasätter han kompisens tidiga förlovning.

– Med tanke på det han har genomgått alltså han har blivit lurad ett par gånger som inte har funkat bra och såna grejer som inte blivit bra, men nu tror jag att han har träffat den rätta, säger Morgan till Hänt och fortsätter:

– Sen... Nu är la jag avundsjuk, jag kan inget om sånt där med förlovningar, men jag tycker det gick väldigt fort att han förlovade sig så snabbt som han gjorde men, det är väl mina gamla idéer om att man skulle vara ihop i över ett år innan, avslutar Morgan.

FOTO: Privat

Annons