ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Morgan Karlsson bryter tystnaden om Ola-Connys uppbrott med flickvännen

12 okt, 2022 
André Färnsveden
Beatrice Söderlund
Morgan och Ola-conny med exet Linda
Ola-Conny Wallgren bekräftade nyligen uppbrottet från flickvännen Linda.
Nu uttalar sig vännen Morgan Karlsson om den brutna förlovningen.
– Jag har inte vetat detta, säger Morgan till Hänt.
Annons
Morgan om Ola-Connys påstående om att bli förlöjligad i tv: ”Upplever det inte så”Brand logo
Morgan om Ola-Connys påstående om att bli förlöjligad i tv: ”Upplever det inte så”

Ullared är ett av kanal 5:s populäraste program som gått av stapeln på kanalen i flera år. Varför programmet är så folkkärt beror nog på äktheten – att tittarna just får följa helt vanliga människor som älskar varuhuset Gekås.

Några av programmets stora profiler är Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson som charmat tittarna genom åren. Men nyligen nåddes vi av beskedet att Ola-conny brutit sin förlovning med kärleken Linda.

– Det stämmer att vi har gjort slut. Allt är okej men sånt är livet. Jag kan tyvärr inte säga så mycket mer om det, förklarade Ola-Conny i ett meddelande till Hänt.

Nu uttalar sig kollegan Morgan Karlsson om uppbrottet – något han redan hade förutspått skulle hända.

Morgan Karlsson om brutna förlovningen: ”Väntat lite”

Morgan Karlsson känner dessutom Linda sedan tidigare och när Hänt nu pratar med tv-profilen ger han sin syn på kollegan Ola-Connys uppbrott.

Annons

– Jag har inte vetat detta, det var en kollega som slog upp den här intervjun då igår. Men jag pratade med Ola-Conny igår om en grej vi skulle göra tillsammans en show till Ullared och han såg lite trött men han sa inte någonting, han ville inte prata om det, säger Morgan och fortsätter:

– Men jag tycker det är tråkigt, men som jag har sagt innan så tycker jag liksom att varför skulle han få en förlovning så snabbt? Han kunde ju väntat sig lite grann men det är inget äktenskap så att han har inte gjort något brottsligt eller något sådant.

Morgan Karlsson: ”Ville visa att han var kär i den kvinnan”

Vidare förklarar Morgan att han pratade med Linda nyligen men att hon inte heller då berättat om den brutna förlovningen.

– Så att det ligger i dagens tid, han ville visa att han var kär i den här kvinnan men det blev inte riktigt det och jag känner henne också då... Jag pratade med henne senast i förrgår om att jag hade gjort en podd men hon sa inget till mig heller om det och sådär, säger Morgan och tillägger:

– Men det är klart att man pratar sådär öppet på jobbet när man bara möter någon sådär, så det är inte så konstigt att jag inte har fått reda på någonting.

Hänt hat sökt Ola-Conny Wallgren för en kommentar.

FOTO: HÄNT TV / PRIVAT

Annons