LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Morgan Allings kris med hustrun ändrade allt: “Helvetet på jorden”

07 nov, 2023 
Morgan Alling
Morgan Allings fru drabbades häromåret av en hjärntumör.
Nu talar han ut om oron över att bli lämnad med barnen och kraschen som inträffade efter den tunga tiden.
– Efter att ha hållit skenet uppe för barnens skull gick luften ur mig, säger han till Hemmets journal.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Morgan Alling om nerverna inför Moulin Rouge: ”Jättenervös”Brand logo
Morgan Alling om nerverna inför Moulin Rouge: ”Jättenervös”

Morgan Alling, 55, och hans fru Anna-Maria Dahl, 44, har gått igenom mycket tillsammans. Paret har fyra barn ihop och familjelyckan är stor men för några år sedan vändes allt upp och ner.

I oktober 2020 fick Anna-Maria beskedet att hon hade en hjärntumör. Direkt efter operationen såg prognosen oklar ut. Tumören skickades till Tyskland för analys och familjen levde då helt ovetandes om Anna-Maria skulle överleva.

I en intervju med Hemmets journal berättar nu Morgan om tiden då han inte visste om han var på väg att förlora sin hustru.

– De veckorna var helvetet på jorden, säger Morgan till tidningen.

Plötsligt kom beskedet att tumören trots allt var godartad och lyckan var total. Efter den tunga tiden kunde Morgan andas ut, men känslorna tog också över helt.

Annons

– Det var på alla sätt en glädjens dag. Men när lyckan över det här fantastiska beskedet hade lagt sig kraschade jag. Efter att ha hållit skenet uppe för barnens skull gick luften ur mig. Jag blev väldigt låg och nedstämd. Även om jag suttit i tv och sett glad ut har det varit tufft mentalt. Det är först nu som jag har börjat komma ut på andra sidan.

Morgan Alling om kärleksknepet med sin fru: ”Vi funkar så himla bra ihop”

Morgan och Anna-Maria har varit gifta sedan 2009, att kärleken fortsätter vara stark tror han bland annat beror på att paret alltid kämpat på tillsammans.

– Jag tror att förklaringen är att vi älskar varandra djupt. Det är klart att vi har bråkat några gånger men faktum är att det hänt extremt sällan. Vi funkar så himla bra ihop. Under de senaste 15 åren har vi haft en ohyggligt intensiv tillvaro – med mitt kringflackande jobb, en dramatisk tvillingförlossning där Anna-Maria höll på att stryka med, och hela resan med husbygget. Jag tror att all skit som vi har gått igenom tillsammans har limmat ihop oss.

FOTO: Instagram/TT

Annons