TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Morgan Alling, 50, ställer in allt – tvingas till operation

26 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Morgan Alling har drabbats av hydronefros
En förstorad njure har ställt till det för Morgan Alling. Nu tvingas han till operation och måste därför ställa in sin medverkan i musikalen ”Så som i himmelen”.
Annons

Vi har sett Morgan Alling, 50, som Sunes pappa i Sune-filmerna, Vanko i Lingonligan och mycket mer. I höst skulle han spelat rollen som Arne i musikalen ”Så som i himmelen”, med premiär den 13 september på Oscarsteatern i Stockholm. Men nu tvingas han ställa in och sjukskriva sig på grund av förstorad njure, hydrofrenos.

– Arne i ”Så som i Himmelen” är en drömroll som jag levt länge med att jag ska göra. Föreställningen är precis allt det jag älskar, en otroligt stark historia som både är rolig och viktig, om hur vi är emot varandra. Så det är otroligt tråkigt att inte kunna spela men nu måste jag fokusera på att ta det lugnt, säger Morgan Alling i ett pressmeddelande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Morgan fortsätter:

– Jag kommer sakna publiken, Oscarsteatern, hela det kreativa teamet och den fantastiska ensemblen. Men jag kommer ju tillbaka i november och tills dess är jag tacksam att Björn tar över och önskar honom lycka till, säger Morgan pressmeddelandet.

Annons

På grund av besvären tvingas Morgan Alling opereras. Därför får skådespelarkollegan Björn Kjellman hoppa in på kort varsel och ta över rollen som Arne. Åtminstone tills Morgan förväntas vara tillbaka, vilket är i november.

Enligt Expressen känner sig Björn Kjellman hedrar över att få medverka i musikalen. Men självklart önskar han även att allt ska gå bra för Morgan. Att han får ett gott tillfrisknande.

– Att få medverka i en svensk originalproduktion, som baseras på en Oscars-nominerad filmsuccé, är naturligtvis hedrande. Det ska bli spännande att hoppa in, även om det är med kort varsel. Men tråkigt för Morgan som jag förstås önskar krya på sig, säger han i ett pressmeddelande.

Förra året blev Morgan Alling pappa till tvillingar, en pojke och en flicka. Något som Morgan själv offentliggjorde på sin Instagram. Lyckan var total hemma hos familjen Alling Dahl.

”15/3 blev familjen Dahl Alling komplett. Fyra blev sex!”, skriver han till ett videoklipp som visar familjens skor plus två par i ministorlek.

Annons

– Just det, fyra blev sex, säger han i videon.

Tvillingarna var högst planerade och efterlängtade, men när de fick reda på att det inte bara var en utan – två bebisar – fick de sig en smärre chock. Nyheten tog ett tag att smälta, men de ser den dubbla tillökningen som en gåva.

– Vi tycker att det är roligt med barn men vi hade inte i vår vildaste fantasi trott att det skulle bli tvillingar, sa han då till Expressen.

Sedan tidigare har Morgan och hans fru Anna-Maria Dahl sönerna Love och Wille.

Foto: IBL

Annons