LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Moraeus rädsla för Gunilla Persson under TV4-inspelningen

08 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Kalle Moraeus och Gunilla Persson i Biggest loser VIP 2018
Gunilla Persson och Kalle Moraeus tävlar i samma lag i Biggest loser VIP, men det finns ett stort problem. Kalle är livrädd för Hollywoodfrun.
Annons

Det är dags för tävling i Biggest loser VIP, men Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, har drabbats av sjukdom. Hon har haft blödningar och tvingats uppsöka läkare som till slut ordinerade henne vila. Det innebär att hon stannar kvar i sängen medan de andra i hennes lag förbereder sig för kamp.

När deltagarna möter programledaren Anna Brolin, 38, förklarar Erik Hörstadius, 53, varför Gunilla inte är med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon var i riktigt illa skick när vi träffade henne på rummet och det fanns inte en chans att hon skulle kunna tävla, säger han.

Anna däremot har fått helt annan information.

– När det gäller Gunilla, hon har medicinska klartecken från samtliga läkare att vara med och tävla i just den här tävlingen. Så att hon inte är med här det kommer dessvärre att drabba lag grått, säger Anna.

Det vinnande laget får ensamrätt till både gym och tränare i en hel vecka, vilket gör vinsten otroligt viktigt. Erik och Kalle Moraeus, 55, som även han är med i Gunillas lag, får chansen att gå tillbaka till hennes rum och övertala henne. Men Kalle har en annan plan.

Annons

– Jag är en konflikträdd kille, jag skulle vilja fråga dig om du kan tänka dig att gå upp till Gunilla och ställa frågan, säger han till Erik och fortsätter:

– Jag är oerhört rädd för den kvinnan.

Det blir Erik som ensam får gå upp och ta kampen med Gunilla. En kamp som han till slut förlorar då hon menar att hon inte kan delta i tävlingen.

– Att inte få se hur denna fantastiska trio formerar sig till strid, det är en besvikelse, säger Erik.

Biggest loser VIP sänds måndagar klockan 21.00 på TV4 och TV4 play.

Se mer av Gunilla Persson här:

FOTO: Ibl

Annons