LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Persson sjuk under TV4-inspelningen – opereras akut

01 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Gunilla Persson sjuk i Biggest Loser VIP
Gunilla Persson börjar blöda från underlivet och tvingas opereras akut under kvällens avsnitt av Biggest loser VIP. ”Jag har ont i magen och jag blöder”, säger Hollywoodfrun.
Annons

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, är en av de som tävlar i årets säsong av Biggest loser VIP. Deras resa har bara startat men redan i kvällens avsnitt blir Gunilla ordentligt sjuk.

– Problemet jag har nu är att jag blöder ganska kraftigt. Jag har ont i magen och jag blöder, det är någonting som är nytt för mig. Det har aldrig hänt den tiden jag har varit utan min menstruation vilket hände för ungefär fem-sex år sedan, säger hon i programmet.

Medan de andra deltagarna ger sig ut för att tävla ligger Gunilla Persson kvar i sängen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kan definitivt inte gör några tävlingar. Jag kommer att åka iväg på en tidsbeställd läkarundersökning. Naturligtvis blir man orolig för det kan ju vara farligt, säger hon.

Lite senare in i programmet kommer Hollywoodfrun tillbaka till slottet från sitt läkarbesök och berättar för de andra att doktorn har skrapat hennes livmoder.

– Det är livmodershinnan som är, enligt ultraljudet, tjock och då måste man in och ta cancerprover, cellprover, berättar hon.

Annons

Hon ordineras vila de närmsta dagarna och måste dessutom ta både starka smärtstillande tabletter samt antiinflammatorisk medicin. Resultatet av cellprovet måste hon dock vänta på.

– Det är aldrig roligt att gå och vänta på ett svar om man har cancer eller inte, det är ganska nervöst. Men man får inte svar direkt utan tidigast om två veckor får jag resultatet, säger Gunilla Persson.

För Aftonbladet berättar hon att hon är besviken över att händelsen inte fick så mycket utrymme i Biggest Loser VIP.

– Jag kan som sagt säga att teamet följde med och filmade mig så mycket runt den här operationen. Att det inte kom med är lite av en besvikelse. Men det är klart. Programmet handlar inte om min operation, utan om hur mycket i vikt vi går ned, säger hon till tidningen.

Hänt sänder alla tankar till Hollywoodfrun och hoppas att cellprovet såg bra ut!

Biggest loser VIP sänds måndagar klockan 20.00 på Tv4 och på TV4 play.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons