LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Joakim Lundells attack mot Gunilla Persson efter avslöjandet

29 sep, 2018 
Gunilla Persson och Joakim Lundell i bråk
I dagarna kunde Nöjesbladet avslöja att Gunilla Persson gör comeback i Svenska Hollywoodfruar på TV3, trots att säsongen redan har börjat. Något som får Youtube-stjärnan Joakim Lundell och Gunilla Persson att argumentera på Instagram.
Annons

För bara dagar sedan avslöjades det att Gunilla Persson, 59, kommer att komma tillbaka till realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3 – efter att säsongen redan dragit igång.

I slutet av veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar fick tittarna se fruarna Maria Montazami, 52, Elena Belle, 32, Sofie Prydz, 36, och Anna Anka, 47, bli rejält överraskade när de fick oväntat besök under en middag och många tittare misstänkte att det var Gunilla som stod för fruarnas reaktion, något Gunilla nu bekräftar i Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har aldrig varit borta. Jag kunde bara inte vara med i de första avsnitten på grund av personliga skäl. Men jag är här för att stanna och jag är med ända till slutet. Jag är ju Hollywoodfruar, säger hon till tidningen.

När Expressen nöje delar den glada nyheten om Gunilla Perssons comeback på Instagram är ingen mindre än Youtube-stjärnan Joakim Lundell, 32, snabb på att kommentera händelsen.

Annons

”Skönt att tjäna pengar på att ta med Gunilla som har uppenbara psykiska problem och sätta henne i situationer för att provocera fram ett beteende ni sedan ska tjäna pengar på!”, skriver Joakim Lundell i kommentarsfältet.

Gunilla Persson är i sin tur inte sen på att svara på Joakim Lundells påhopp.

”Du och din fru har blivit mycket kända i Sverige, grattis till det! Jag är mycket känd också och dominerar kvällspressen och är aktuell i två succéprogram på linjär tv och min egen show på webben. Att komma med påstående om ”psykiska problem” är inte juste. Klart att Tv tjänar pengar på mig, mycket pengar. Men ta inte ut lösryckta scener och fatta en felaktig uppfattning om mig.”, svarar Gunilla Persson bland kommentarerna.

Men det är många tittare som jublar efter avslöjandet om Gunilla Perssons återkomst. På Gunillas Instagram haglar glada kommentarer in.

”Omg yes! Fy fasiken va kul!”, skriver en.

”Så jävla glaaaaad!”, skriver en annan

”Kul att du är med, det har inte varit lika kul att se när inte du har varit med”, skriver ännu en.

Se fruarnas reaktion när Gunilla Persson kommer in:

FOTO: Ibl

Annons