TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mollys passning till Eric Saade: "Känns som hundra år sen"

28 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Det är över fem år sedan Molly Sandén och Eric Saade gjorde slut. Men för sångerskan känns det som ännu längre sedan...
Annons

Molly Sandén, 25, är trött på att bli ihopkopplad med sina kända pojkvänner. I podcasten ”Värvet” berättar artisten om att hon i dag vägrar prata om sin sambo och fästman Danny Saucedo, 31, speciellt efter att han gjort succé i program som “Så mycket bättre”.

– Jag kände framför allt efter ”Så mycket bättre” förra året, när Danny var med, att jag fick så otroligt mycket frågor om honom. Jag blev hela tiden frågad ”Hur går det med bröllopet?” och ”Dannys show, kan du berätta om den?”. Då kände jag bara att ”nej, det där är hans grej. Kan jag bara få vara jag nu?”, säger hon i podcasten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men egentligen börjar inte artistens frustration med förhållandet med Danny Saucedo. Redan före det att han och Molly blev ett par, var hon nämligen tillsammans med en annan känd artist – Eric Saade, 26,

Eric och Molly blev tillsammans 2004, när sångerskan bara var 14 år, och höll ihop fram till januari 2012. Samma år tävlade Molly Sandén i Melodifestivalen med bidraget “Why am I crying”. I låten sjöng hon bland annat rader som “I don’t miss your dirty clothes on the floor” och “Love’s so overrated”, vilket ledde till stora rubriker om att texten handlade om Eric.

Annons

I “Värvet” berättar Molly Sandén nu om situationen – och passar också på att skicka en passning till sin ex-pojkvän.

– Jag har i större delar av min karriär blivit förknippad med vem jag har varit ihop med. Det började med “Why am I crying”, som var en break up-låt. Det skrevs en massa om Eric, som känns som hundra år sedan. Men då var det visst jättekul att skriva om, säger hon i podcasten.

Molly och Eric har dock tidigare berättat att de fortfarande har en bra relation och för två år sedan meddelade Eric också att han “alltid kommer att älska” sin ex-flickvän.

– Molly är min ungdomskärlek. Jag kommer alltid älska henne. Någonstans får man rycka på axlarna och tänka att vi har haft vår tid och det får räcka, sa han då.

Foto: IBL

Annons