Artikeln innehåller reklamlänkar

Molly Sandéns tårar efter frågan om Danny Saucedo: ”Svårt”

Molly Sandén och Danny Saucedos uppbrott

Det har nu gått ett par månader sedan artisterna Molly Sandén och Danny Saucedo gjorde slut och bröt sin förlovning. I en intervju med SVT berättar Molly om sin nya musik och dess kopplingar till det tuffa uppbrottet.

Det var i mars som Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, avslöjade att de valt att gå skilda vägar efter ett förhållande som varade i sex år. Sedan dess har Molly Sandén uttalat sig en hel del om uppbrottet, bland annat i en intervju med Elle där hon sa att hon inte vill att fokuset i hennes karriär ska vara den avslutade relationen med artisten Danny Saucedo.

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd, sa Molly till Elle i maj.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Nyligen släppte Molly Sandén sitt nya album Det bästa kanske inte hänt än där en stor del av inspirationen är hämtad från uppbrottet. På grund av detta har hon valt att ändå öppna upp sig om sina känslor kring den nya fasen i livet.

Molly Sandéns känslosamma ord om nya låten

I en intervju med SVT berättar Molly Sandén vilken av låtarna på albumet som är tuffast att lyssna på just nu.

– Hata mig, den kommer bli en jättelåt. Det är den som just nu, jag kan nästan inte lyssna på den. För att den känns mest. Jag blir typ lite rörd. Det var också den jag skrev sist så det blir naturligt att den är närmst, säger Molly med tårar i ögonen.

När reportern frågar vad det är Molly Sandén berättar i låten Hata mig svarar hon:

– Jag ber honom hata mig, för då blir det lättare.

– Varför gör du det?, frågar reportern.

– Jag vet inte, det är för svårt annars. Det är för svårt att gå om det är fint. Och om den andra personen inte kan få en och.. så måste man kanske själv vara den som gör det fult.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

SENASTE NYTT!