Artikeln innehåller reklamlänkar

Molly Sandéns nya ord efter vassa uttalandet om Danny Saucedo

Molly Sandén erkänner kraschen.

Molly Sandén och Danny Saucedo gjorde slut i vintras efter att ha varit ett par i sex år. På sin nya skiva, Det bästa kanske inte hänt än, sjunger om hon uppbrottet. Efter att Molly Sandén berättat om den avslutade relationen i en intervju i Svenska dagbladet försvarar hon nu sitt eget uttalande. ”Menade såklart inte att jag medvetet ville va taskig mot honom”, skriver hon på Instagram.

Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, var ett par i sex år innan relationen tog slut. I mars bekräftade Molly att de inte längre var tillsammans.

– Jag festar ensam just nu … så att säga, sa Molly då till radioprogramledaren Gry Forsell i direktsänd radio.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

I en intervju i Elle i maj sa Molly Sandén att hon inte längre ville prata om relationen med Danny Saucedo, något hon skrivit musik om.

– Det är väl såklart oundvikligt att jag skrivit om det jag gått igenom och det som tagit mest av min tankekraft. Men det är ändå väldigt mycket fokus på mig. För mig handlar det inte om honom eller henne. Det handlar om min resa och min upplevelse, sa hon till Elle då och fortsatte:

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd.

Men några veckor senare berättade ändå Molly Sandén om uppbrottet med Danny Saucedo i en intervju i Svenska dagbladet.

– Även om jag föredrar att inte prata om honom så gör jag det. Alla frågar om honom, alla analyserar vad som hänt. Jag ville inte hålla inne med något den här gången, sa hon då till tidningen.

Molly Sandén vill vara ärlig

I intervjun öppnade Molly Sandén upp sig om att hon vill kunna prata om förhållandet, vilket hennes nya album Det bästa kanske inte hänt än delvis handlar om.

– Att inte säga något illa om någon annan är ”the story of my life”. Och jag vill inte vara där längre, jag tar hellre smällarna. Han får väl skriva något taskigt om mig då, sa Molly Sandén.

Nu kommenterar sångerskan själv intervjun på Instagram. Där förtydligar hon att det inte var hennes avsikt att vara elak mot Danny Saucedo, men att hon ville vara ärlig i sin musik.

”Menade såklart inte att jag medvetet ville va taskig mot honom, (eller nån!) det förtjänar han definitivt inte, men det är sjukt svårt att skriva ärlig musik om nåt tungt man gått igenom utan att blanda in någon annan alls liksom … Men känns viktigt å ha sagt att detta är min story. Jag har bara ett liv å kan bara tala för mig. Å egentligen tycker jag musiken pratar allra bäst för sig själv”, skriver Molly Sandén på Instagram.

FOTO: TT/Karina Ljungdahl, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!