Molly Sandéns oro inför Musikhjälpen: ”Panikkänslor”

Ikväll är det premiär för ”Musikhjälpen” där Molly Sandén är en av programledarna. Nu berättar hon om stressen inför uppdraget.

Ikväll klockan 20 är det dags för premiären av årets ”Musikhjälpen” som är ett samarbetsprojekt mellan P3 Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen. Årets tema är ”Barn är inte till salu” och programledarna är Molly Sandén, Farah Abdi och Kalle Zackari Wahlström.

För Molly Sandén, 25, som tidigare varit med i ”Musikhjälpen” som artist, blir det programledardebut. Och för Nöjesbladet medger hon att hon är nervös inför premiären.

– Det är såklart jättemycket blandade känslor. Jag kunde inte riktigt sova i natt. Massa stressdrömmar och livesänd radio och panikkänslor, säger hon.

Och när hon vidareutvecklar visar det sig att det inte helt oväntat, beror på den succé Musikhjälpen faktiskt har haft tidigare år.

– Man känner ju att man har lite att leva upp till. Tidigare år har det alltid varit en enorm succé, och man vill ju inte vara det där året som inte var bra. Man har mycket att leva upp till, säger Molly Sandén.

LÄS OCKSÅ: Efter Biancas kollaps – nu ryter pappa Ingrosso ifrån

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Niclas avslöjar sanningen bakom tuffa perioden – ”Börjat få känslor”

Foto: IBL

Senaste nytt