TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Molly Sandéns oro inför Musikhjälpen: ”Panikkänslor”

11 dec, 2017 
AvHanna Svärd
Ikväll är det premiär för ”Musikhjälpen” där Molly Sandén är en av programledarna. Nu berättar hon om stressen inför uppdraget.
Annons

Ikväll klockan 20 är det dags för premiären av årets ”Musikhjälpen” som är ett samarbetsprojekt mellan P3 Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen. Årets tema är ”Barn är inte till salu” och programledarna är Molly Sandén, Farah Abdi och Kalle Zackari Wahlström.

För Molly Sandén, 25, som tidigare varit med i ”Musikhjälpen” som artist, blir det programledardebut. Och för Nöjesbladet medger hon att hon är nervös inför premiären.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är såklart jättemycket blandade känslor. Jag kunde inte riktigt sova i natt. Massa stressdrömmar och livesänd radio och panikkänslor, säger hon.

Och när hon vidareutvecklar visar det sig att det inte helt oväntat, beror på den succé Musikhjälpen faktiskt har haft tidigare år.

– Man känner ju att man har lite att leva upp till. Tidigare år har det alltid varit en enorm succé, och man vill ju inte vara det där året som inte var bra. Man har mycket att leva upp till, säger Molly Sandén.

Foto: IBL

Annons