LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Molly Sandéns nya ord om plötsliga namnbytet

22 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Molly Sandén
I somras avslöjade Molly Sandén att hon har ett alterego som går under namnet My Marianne.
Nu avslöjar artisten vad den andra identiteten har för sig idag.
Annons
Molly Sandén om varför pojkvännen David Larson inte synsBrand logo
Molly Sandén om varför pojkvännen David Larson inte syns

Molly Sandén slog igenom redan som tonåring och är idag en av Sveriges största och mest givna artister. De senaste åren har Molly tagit stora kliv i karriären och har även testat en hel del nya vägar. I början av karriären sjöng hon nämligen mestadels på engelska, men när hon år 2017 istället började släppa låtar på svenska var framgången ett faktum. De fina melodierna och starka texterna träffade lyssnarna hårt, och hennes senaste album som hon släppte efter uppbrottet från sin förra kärlek Danny Saucedo blev en minst sagt succé.

Men nu verkar karriären ta ännu en ny riktning.

I början av juni startades det nämligen ett Instagramkonto med namnet Mymariennemusic, men trots det okända namnet kunde man se ett välbekant ansikte dyka upp bland bilderna. Under namnet My Marienne dök nämligen bilder på Molly upp, och ganska snart skulle fansen få svar på vad det var som egentligen stod på.

”Mitt isländska alter ego My Marianne gör Soundtracken till Netflix senaste storsatsning”, skrev hon då till sin bild på Instagram.

Annons

Molly Sandéns nya ord om plötsliga namnbytet

Det nya kontot visade sig alltså tillhöra artistens nya alterego, och Netflix stora satsning som hon nämnde skulle inte vara något annat än supersuccén Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga med Will Ferrell. I samband med att den nya filmen släpptes kunde man nämligen läsa att rösten bakom karaktären Sigrit var vår kära Molly, eller rättare sagt My Marianne.

Men trots att hon hintat om det nya alteregot lite här och var är det inte alla som har uppfattat vad det är som egentligen har hänt, och efter att ett antal frågor rullat in till artisten väljer hon nu att klargöra detta på sin Instagram en gång för alla.

”Får många frågor om vem My Marienne Music är. Hon är väldigt lik mig. Hon är jag”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

”My Marianne är mina mellannamn och mitt alterego som släpper musik på engelska. Hon är även sångrösten bakom Sigrit i Netflix Eurovision Song Contest.”

My Marianne debuterade alltså som artist i den amerikanska filmen, och nu kan hon också avslöja att det bara var början. Tillsammans med den kända låtskrivaren Jonathan Johansson släpper hon nu nämligen jullåten Come Whatever, Come What May.

Annons