molly sandén

Nya bilden på gravida Molly Sandén väcker starka reaktioner

Molly Sandén.

I januari tidigare i år avslöjade Molly Sandén att hon väntar barn.
Nu jublar följarna efter nya bilden på gravidmagen.
Du kommer att bli en fantastisk mamma”, skriver en följare.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Sandén om klädvalet på NK-galan
1:06

Efter reklamen: Molly Sandén om klädvalet på NK-galan

(1:06)

Slå på ljud

Det var i januari, tidigare i år, som Molly Sandén, 30, avslöjade att hon skulle bli mamma för första gången. Hon delade en video på Tiktok, där hon höll i en pappersboll och siktade mot en soptunna. Över viden löd texten: ”Missar jag så är jag gravid”. I nästa scen kastar Molly pappret som hamnar bredvid papperskorgen innan hon vänder kameran och visar gravidmagen för världen.

Molly Sandéns gravidbild väcker starka reaktioner

Molly har hållit detaljerna kring graviditeten för sig själv och på Instagram har hennes följare ställt frågan om när barnet ska komma, utan framgång. Men när Molly nu delar en ny bild på sin gravidmage, kan inte följarna låta bli att jubla.

Hon delar nämligen en bild med en magtröja, och magen som sticker fram undertill. Molly skriver: ”Free the belly”, vilket betyder fria magen.

Molly du är så vacker och du lyser. Du kommer att bli en fantastisk mamma. Massa kärlek, skriver en följare.”, menar en följare.

Vacker mamma fin mage”, skriver en annan.

Gud vad vacker du är Molly med din gravida mage älskar dig så. Snyggaste mamman är du man vill bara ge dig kramar och pussar. Mycket kärlek till dig och din bebis”, kommenterar en tredje.

Snälla låt mig gifta mig med din mage”, skriver en fjärde.

Molly Sandéns insikt under graviditeten

Även om Molly nu stolt visar upp sin gravidmage, har hon tidigare talat ut om att hon inte alltid är så bekväm. Nyligen berättade hon att hon drog in magen per automatik – något hon blev besviken på sig själv över

"Sjuk grej jag märkte när vi tog de här bilderna… att jag automatiskt drog in magen när jag hörde kameraklicket. Automatiskt! Jag behövde liksom FOKUSERA på att slappna av…", inleder hon inlägget och fortsätter:

"Så himla sorgligt att det ska behöva va en bebis i magen för att jag ska komma på mig själv med att göra nåt sånt. Trodde jag hade kommit längre… Men har iaf lovat mig själv att aldrig mer! Magar är fina i alla former. Med eller utan bebisar i. Eller semlor."

FOTO: Marcus Gustafsson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN