Artikeln innehåller reklamlänkar

Molly Sandéns hyllning till Danny Saucedo efter uppbrottet

Molly Sandén

Ett par månader har gått sedan Molly Sandén bekräftade att förhållandet med Danny Saucedo var slut. Efter en tids tystnad hyllar hon nu expojkvännen i en intervju med Damernas värld.

Det var i mars som artisten Molly Sandén, 26, bekräftade att hon och Danny Saucedo, 33, valt att bryta förlovningen och gå skilda vägar efter att ha varit ett par i sex års tid.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Efter avslöjandet uttalade sig Molly om uppbrottet ett par gånger, men bad sedan om att sluta få frågor kring deras brustna förhållande. I en intervju med tidningen Elle förklarade Molly att hon inte ville att fokuset i hennes karriär skulle handla om uppbrottet från expojkvännen.

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd, sa hon till tidningen.

Mollys vändning – nya beslutet om Danny

Men några veckor senare gjorde Molly Sandén en vändning och bestämde sig för att i fortsättningen berätta öppet om den avslutade relationen med Danny, vilket hon även gör på nya albumet Det bästa kanske inte hänt än.

– Även om jag föredrar att inte prata om honom så gör jag det. Alla frågar om honom, alla analyserar vad som hänt. Jag ville inte hålla inne med något den här gången, sa hon då till Svenska dagbladet och fortsatte:

– Att inte säga något illa om någon annan är ”the story of my life”. Och jag vill inte vara där längre, jag tar hellre smällarna. Han får väl skriva något taskigt om mig då.

Menade inte att vara elak

Senare gick Molly Sandén ut och förklarade att hon inte menade att säga så hårda ord om Danny. På Instagram förtydligade hon att det inte var hennes avsikt att vara elak mot Danny Saucedo, men att hon ville vara ärlig i sin musik.

Menade såklart inte att jag medvetet ville va taskig mot honom, (eller nån!) det förtjänar han definitivt inte, men det är sjukt svårt att skriva ärlig musik om nåt tungt man gått igenom utan att blanda in någon annan alls liksom…”, skrev hon i ett inlägg och fortsatte:

”Men känns viktigt å ha sagt att detta är min story. Jag har bara ett liv å kan bara tala för mig. Å egentligen tycker jag musiken pratar allra bäst för sig själv”.

Molly nya erkännande om Danny

Några månader har nu gått sedan uppbrottet blev känt, och efter en tids tystnad väljer nu Molly Sandén att hylla sin expojkvän i en intervju med Damernas värld. På frågan vem som är hennes favoritartist svarar hon nämligen:

– Danny Saucedo.

FOTO: TT/Marcus Ericsson, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!