Artikeln innehåller reklamlänkar

Bianca Ingrossos avslöjande om Benjamin Ingrosso och Molly Sandén

Bianca Ingrossos pik om Benjamin Ingrossos känslor för Molly Sandén.

När Molly Sandén gästade Alices Stenlöf och Bianca Ingrossos showcast grillas artisten på Heta stolen. Efter pikar från Bianca kommer sanningen om relationen mellan Molly Sandén och Benjamin Ingrosso fram.
Slå på ljud

Första gången tv-profilen Bianca Ingrosso, 24, stod på en scen och sjöng var när hon tävlade i Junior eurovision song contest 2006. Hon landade på en andraplats i tävlingen, istället var det en annan tjej som vann som idag är en välkänd artist i Sverige.

Den 25 maj stod Bianca på scen och sjöng igen, denna gång under hennes  och podcast-partnern tillika bästa vännen Alice Stenlöf, 22, showcast i Ericsson Globe i Stockholm. Deras showcast, det vill säga en podcast man gör live inför publik, gjorde stor succé!

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I publiken satt tiotusen förväntansfulla fans som inte blev besvikna och nu finns showen att se på Dplay.

Tjejerna bjöd på sång och dans och flera gästframträdanden.

En av gästerna var just den tjej som vunnit över Bianca i Junior eurovision song contest, nämligen 26-åriga Molly Sandén.

Förutom att uppträda med sång grillas Mollyav Alice och Bianca i Heta stolen. Detta innebär att Molly ät tvungen att svara ärligt på frågor som ställs, annars är får hon dricka en shot.

För att inleda den första frågan kommer Biancas lillebror Benjamin Ingrosso, 21, på tal eftersom han precis som Molly är singel efter att båda ha levt i längre förhållanden på varsina håll.

– Du är singel, Benjamin Ingrosso är singel. Du känner Benjamin, ni lärde känna varandra när han var åtta. Minns du när ni gjorde Diggiloo-turnén? Alltså han var helt förälskad i Molly. Nej, det var obehagligt, säger Bianca Ingrosso.

”Tänk om Molly kommer in i vår familj”

Nyligen tog det slut mellan Molly Sandén och fästmannen Danny Saucedo, 33. Innan deras relation var Molly tillsammans med artisten Eric Saade, 28. De blev ett par 2004 när sångerskan bara var 14 år och gick skilda vägar januari 2012.

Under tiden de var ihop åkte de alltså på Diggiloo-turnén, där också Benjamin Ingrosso var med. När så Bianca nu flera år senare tar upp att Benjamin var kär i Molly då, faller pusselbitarna på plats.

– Det var så? För han drog upp någon story om att han var så rädd, att han var så mörkrädd så han skulle alltid sova mellan mig och Eric. Varje kväll. Och vi låg i den sådan där liten 70-säng i bussen liksom, tre pers! Förstår ni? Han låg liksom på oss tror jag, säger Molly Sandén i showcasten.

– Och då var han så kär i dig. Men gud vilka obehagliga syskon, skojar Bianca.

Tillslut leder samtalet till Biancas egentliga fråga till Molly i Heta stolen.

– Molly… Hade du kunnat tänka dig att få till det… med Benji?, frågar Bianca.

Molly skrattar medan Bianca fortsätter:

– Alltså han är snygg, ni är båda popstjärnor, ni är ish lika gamla

Molly skakar på huvudet av påståenden om att de är ungefär lika gamla och istället för att svara på frågan tar hon en shot. Trots att det betyder att hon varken säger ja eller nej, tar Bianca ändå det som att hon menar ja.

– Men en shot betyder ja! Oh my god tänk om Molly kommer in i vår familj, en till kändis!, säger Bianca Ingrosso.

Alice & Bianca showcast går att se på Dplay från och med fredag 14 juni.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!