LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén om varför pojkvännen David Larson inte syns

06 okt, 2020 
Molly Sandén och David Larson
För ett par veckor sedan avslöjade Molly Sandén att hon och musikern David Larson är ett par.
Nu förklarar artisten varför pojkvännen knappt syns på hennes sociala medier-konton.
Annons
Molly Sandén om varför pojkvännen David Larson inte synsBrand logo
Molly Sandén om varför pojkvännen David Larson inte syns

Artisten Molly Sandéns, 28, karriär har gått spikrakt uppåt de senaste åren. 2019 släppte hon albumet Det bästa kanske inte hänt än, som blev utsett till ”Årets album”på Grammisgalan 2020. Nyligen fick hon äran att göra sångrösten till Rachel McAdams karaktär i Netflix-filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

Molly har genom sin vackra stämma kommit att bli en av Sveriges mest folkkära artister. Men det är inte bara hennes musik som har intresserat fansen – utan även kärlekslivet.

Nya relationen efter uppbrottet

I hela sex års tid var Molly tillsammans med artisten Danny Saucedo, 34. Det forna paret förlovade sig 2016, när de besteg Kilimanjaro, men kärleken varade inte för evigt. I början av 2019 avslöjade Molly och Danny att de har bestämt sig för att gå skilda vägar.

Sedan uppbrottet har både Molly och Danny gått vidare på kärleksfronten. Danny Saucedos nya flickvän är modellen Anna Eriksson och i intervjuer har han berättar om sina starka känslor för henne.

Annons

Molly har däremot valt att vara mer förtegen när det kommer till privatlivet. Strax efter att hon och Danny gick skilda vägar började ett romansrykte cirkulera mellan henne och musikern David Larson. När Molly Sandén gästade NRJ Morgon i september valde hon att bekräfta relationen för första gången.

Mollys ord om David Larson

I en annan intervju förklarade Molly nyligen att hon och David har tillbringat en hel del tid på Öland tillsammans under sommaren.

– Det är inte mycket som händer där och det är ganska skönt, sa hon i Morgonpasset i P3 då.

På Molly Sandéns Instagram-konto har hon vid ett par tillfällen lagt upp bilder på pojkvännen David, men det är väldigt sällan. Det är tydligt att varken Molly eller David vill exponera sin relation i sociala medier och följarna får helt enkelt nöja sig med det lilla de får.

Därför visar inte Molly Sandén pojkvännen

I veckan gästade Molly Sofia Daléns Youtube-serie Paradrätten, där hon tillsammans med programledaren lagar mat. Sofia och Molly hinner såklart avhandla mer än bara matlagning.

– Pratar du om din kärlek? Han syns lite ibland, frågar Molly, varpå Sofia svarar:

– Ja men han vill inte vara med mycket, inte din kärlek heller?

Molly Sandén avslöjar då varför hon sällan eller aldrig pratar om pojkvännen David Larson samt varför han nästa aldrig syns till på hennes sociala medier-konton.

– Han gillar bakom kameran. Vi tar allt utrymme och kväver dem totalt, det är det, säger hon till Sofia, som verkar hålla med henne om den teorin.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Instagram

Annons