TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Molly Sandén hyllas efter videon med utpekade kärleken David Larson

02 jul, 2020 
Molly Sandén hyllas efter draget med utpekade kärleken David Larson
Molly Sandén gör en av sångrösterna i nya Netflix-filmen Eurovision song contest - The story of fire saga, som hon med all rätt blivit otroligt hyllad för.
Artisten skapade ett nytt Instagram-konto till sitt alter-ego My Marianne, där hon delar videos och bilder med koppling till filmen.
En av de videos hon delat sticker ut lite från mängden, nämligen syns Mollys utpekade kärlek till i bakgrunden.
Annons
Allt om Molly SandénBrand logo
Allt om Molly Sandén

Netflix-filmen Eurovision song contest – The story of fire saga har blivit en riktig snackis. Will Ferrel och Rachel McAdams har huvudrollerna och tittarna får följa deras karaktärers resa till att få uppträda i Eurovision Song Contest.

I den fantastiskt populära filmen är det flera svenska namn som medverkar på ett eller annat sätt, exempelvis har Mikael Persbrandt en av rollerna.

En svensk kändis som vi kan höra, men inte se, i filmen är superartisten Molly Sandén. Hon, eller ja sitt nya alter-ego My Marianne, gör rösten när Rachel Adams karaktär sjunger i filmen. Stort!

Så det är inte bara en låt som flyger förbi, utan vi snackar att Molly sjunger de två huvudlåtarna i filmen Volcano Man och Jaja Ding Dong, som är skrivna av svenska duon Christian Persson och Gustaf Holter.

Molly Sandén
FOTO: Christine Olsson/TT

Mollys alter-ego My Marianne

På Mollys nya Instagram-konto har hon delat med sig av en hel del fina klipp, bilder och texter från filmen. Och ett klipp sticker ju ut lite extra från mängden.

Annons

Det inlägg vi menar är förstås videon hon döpt med bildtexten ”Singing Husavik from Eurovision song contest – The story of fire saga”. Där kan vi se Molly Sandén sjunga och en person som kompar henne. Personen i bakgrunden är ingen mindre än musikern Karl David Larson.

Varför det är så speciellt att det är just han, är för att det längre ryktats och spekulerats i att de två är ett kärlekspar. Detta är dock inget som någon av dem bekräftat, utan låtit mystiken bestå.

När Hänt träffade Molly SandénGrammis-galan 2020 och frågade Molly om ryktena och om hon var kär i David så svarade hon:

– Kanske, kanske.

Karl David Larson
FOTO: TT

Fansens hyllningar efter fina videon

Den senaste tiden har inte David synts till lika frekvent på Mollys Instagram-konto. Men nu dyker han alltså plötsligt upp igen som gubben i lådan. Härligt!

Annons

I kommentarsfältet till Mollys och Davids video hyllas de av fansen. Tidigare har Molly mycket svenska fans, men i och med filmpremiären och sitt namnbyte så verkar det blivit allt mer internationella fans.

”Du har en av de bästa rösterna jag någonsin har hört! Är besatt av denna sång”, skriver en.

”En så vacker sång! Du är en helt fantastisk sångerska!”, fyller en annan i.

”Den här låten är chockerande fantastisk. Jag var inte alls beredd på att höra detta i en komedi-film”, kommenterar en tredje person.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons