Artikeln innehåller reklamlänkar

Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

Molly Sandén om uppbrottet från Danny Saucedo

Molly Sandén har tidigare inte velat uttala sig om uppbrottet från Danny Saucedo. I en intervju med Dagens nyheter avslöjar hon nu anledningen till att hon och artisten valde att bryta förlovningen .

Tidigare i år berättade Molly Sandén, 26, att hon och Danny Saucedo, 33, valt att gå skilda vägar och bryta förlovningen. Danny har sedan dess uttalat sig om uppbrottet vid flera tillfällen och trots att han har varit förtegen verkar det som att relationen till ex-flickvännen är bra idag.

– Folk är intresserade av ens privatliv, och det förstår jag, eftersom jag är en offentlig person, och det är även Molly. Men det finns inget mer att säga än att vi älskar varandra, men det är slut, sa han i Nyhetsmorgon på TV4 i mars.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Sedan Molly Sandén berättade att hon numera är singel har hon valt att inte prata öppet om relationen till Danny Saucedo. I en intervju med Dagens nyheter väljer hon dock att ändra på det.

Molly är just nu aktuell med ny musik där inspirationen kommer från den sista tiden med sin före detta fästman. Även Danny Saucedo har skrivit låtar om uppbrottet, men Molly är inte orolig inför att höra dessa.

– Han har ju rätt att berätta sin sida av historien också. Det är ingen tävling, jag vill honom bara väl. Vi har försökt sköta det så snyggt som möjligt, och båda två tycker att det var rätt att göra slut, säger hon till Dagens nyheter.

Molly Sandén avslöjar orsaken till uppbrottet från Danny Saucedo

Att göra slut när båda parterna är offentliga personer är kanske inte det lättaste. Molly Sandén och Danny Saucedo hade en plan om hur de skulle gå ut med nyheten, men hon avslöjar nu att det inte riktigt gick som planerat ändå.

Artisten berättar vidare att hon och Danny valde att bryta förlovningen då de växt ifrån varandra.

– Jag ville vara någon för honom innan jag visste vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, säger hon till tidningen och fortsätter sedan:

– Jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans.

LÄS MER: Molly Sandéns ändrade framtidsplaner – efter mötet med Avicii

LÄS MER: Danny Saucedos vändning efter uppbrottet: ”Känns läskigt”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT

SENASTE NYTT!