LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Molly Hammar om relationen till David Hellenius och Renée Nyberg

13 nov, 2022 
DAVID HELLENIUS
David Hellenius är högaktuell med en ny säsong av sin talkshow Hellenius hörna. Nu avslöjar hans gäst för veckan att hon brukar umgås med David och hans fru Renée Nyberg.
– Vi har haft några kvällar tillsammans, säger hon till Hänt.
Annons
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”Brand logo
David Hellenius starka ord till Anders Bagge: ”Ännu mer rätt”

David Hellenius och Renée Nyberg har varit gifta sedan 2009 och har sonen Leo Hellenius tillsammans.

Både Renée och David lever sina liv i rampljuset där de leder sina olika tv-program. Sonen Leo har också varit inne på samma spår och gjort succé som skådis i både julkalendern och i humorserier. Men förra året valde han att satsa fullt ut på fotbollskarriären och spelade i svenska P15-landslaget!

Någon som verkar stå familjen nära, åtminstone nära Renée och David, är Davids nästa gäst i Hellenius hörna. Nu berättar Så mycket bättre-aktuella Molly Hammar om sin vänskap med David och Renée.

Därför saknas Hanna Hedlund i Hellenius hörna

Molly är som sagt högaktuell i Så mycket bättre 2022 där hon är en av värdinnorna tillsammans med Anna Ternheim. Men nu syns hon återigen i tv-rutan när hon gästar Hellenius hörna.

Annons

I programmet kommer David in på djupa ämnen och Molly tvingas bland annat att utsätta sig för sin största rädsla, nämligen åldersnojan. I samma program får David också sällskap av komikern Johan Ulvesson.

Något som däremot är nytt för i år är att husbandets sångerska är utbytt. De senaste åren har det varit Hanna Hedlund som stått för sången och tanken var att det skulle vara så även i år, men TV4 behövde tänka om i sista sekund.

Molly Hammar avslöjar okända relationen till David och Renée

David har dock inget annat val än att köra på som vanligt med sin talkshow, med eller utan Hanna. Men då kanske det är trevligt för honom att få besök av ett lite extra bekant ansikte. Nämligen Molly Hammar.

När Hänt träffar henne på Musikförläggarnas pris kan hon avslöja ett och annat om sin relation till David Hellenius.

– Fantastiskt, jag älskar David, alltså han är otrolig. Vi har hängt, vi har haft några kvällar tillsammans med liksom Renée och vi har lite gemensamma kompisar. Men så det var väldigt kul, det var typ min första talkshow som jag har gjort, säger Molly till Hänt och fortsätter:

– Jag älskar David, älskar Hellenius hörna. Vi får hoppas att jag inte gör bort mig bara, säger hon och skrattar.

FOTO: TV4

Annons