ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mojje försvann från rampljuset – nära vännen avslöjar hur han lever idag

09 maj, 2023 
Mojje
Mojje försvann helt från rampljuset efter sjukdomstiden.
I en intervju med Hänt berättar nu nära vännen Tobbe Trollkarl om hur den tidigare barnprogram-profilen och artisten lever idag.
– Det är inspirerande att ha en kollega som byter karriär, säger Tobbe till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så lever Tobbe Blom idag: ”Svensson liv”Brand logo
Så lever Tobbe Blom idag: ”Svensson liv”

Morgan Johansson Milacki, 51, mer känd som Mojje gjorde succé i barnprogrammet Lattjo Lajban på TV4. Han var även den ena halvan i en populära duon Nicke & Mojje, tillsammans med Niclas Wahlgren, 57.

Framgångarna fortsatte även senare på 00-talet då han gjorde flertal barnprogram och 2009 fick han frågan om att medverka i Let's dance.

Mojje fick en hjärtinfarkt under tv-inspelningen: ”Tvugna att spränga”

Dansprogrammet kom dock inte att sluta som Mojje hade tänkt, han drabbades nämligen av en hjärtinfarkt mitt under sändningen.

– Jag fick otroligt ont mitt i bröstet. Det kändes som att en elefant stod på mig och vägrade att kliva av. Så fort röda lampan på kameran hade slocknat så föll jag ihop, har Mojje själv berättat i en intervju för Hjärt- och lungfonden, som han även är ambassadör för.

Annons

Mojje färdades till sjukhus med helikopter och opererades direkt.

Jag hade fått en propp i ett av hjärtats kärl som stoppade upp blodet och de var tvungna att spränga den proppen.

Efter den dramatiska sjukdomstiden har Mojje synts i fåtal program, bland annat Körslaget 2010 och i Fångarna på fortet 2012 men nu var det länge sedan. Idag lever han ett liv helt utanför rampljuset och har dessutom valt att byta bransch.

Det arbetar Mojje med idag – nära vännens avslöjande

I en ny intervju med Mojjes vän Tobias Blom, 47, känd som Tobbe Trollkarl kommer det nu fram vad Mojje har för sig nu för tiden.

– Vi gör inget ihop han har nästan släppt det där helt och hållet. Han gör annat idag, bland annat är han med i ett litet Rock'n'roll-band som heter Atron. Jag ska inte säga att han har bytt karriär helt men lite grann i alla fall, vilket är roligt och inspirerande, säger Tobbe till Hänt.

Hur känns det att ni inte jobbar tillsammans längre?

– Vi är jättegoda vänner så vi hänger i alla fall. Men det är inspirerande att ha en kollega som byter karriär lite grann. Det får en att fundera själv på hur länge man vill jobba med det här och lite så.

År 2015 gifte sig Mojje med sin Pernilla, 50, i Marbella, Spanien. Makarna har tillsammans två barn – Theo och Milo.

FOTO: TT

Annons