Modellen om extrema operationerna: "Vetenskapligt projekt"

Svenska modellen Pixee Fox har gjort över 200 plastikoperationer för över 5,5 miljoner kronor. Nu berättar Gävle-tjejen att hon planerar att göra fler ingrepp. – Jag ser mig själv som ett vetenskapligt projekt, säger hon.

Pixee Fox, 27, från Gävle har blivit världskänd för sina hundratals skönhetsingrepp och har bland annat medverkat i programmet “Outsiders” ett flertal gånger. Svenskan har gjort över 200 operationer, där bland annat fyra bröstoperationer, tre näsoperationer, ett rumplyft och ett vagina-ingrepp ingår. Hon har också genomfört fettsugning av in- och utsida lår, tagit bort allt kroppshår med laser, lyft ögonbrynen, plastikopererat ögonlocken och fyllt kinder, läppar och käkar.

Utöver detta har hon också gjort flera skönhetsoperationer där hon riskerat sin egen hälsa. Bland annat har hon tagit bort sex stycken revben och bytt färg på sina ögon. Den senare operationen fick hon göra i Indien, eftersom den är så farlig att läkare i Europa och USA vägrade utföra den. Svenskan opererade dessutom nyligen käkarna i Korea och riskerade då att bli förlamad.

Under tisdagsmorgonen medverkade Pixee Fox i den brittiska morgonshowen ”This morning” på ITV för att prata om ingreppen och berättade då att hon ser sig själv som en uppfinnare.

– Jag brukade vara emot plastikoperationer, tills jag insåg att bilden jag hade av mig själv i mitt huvud inte matchade med den jag såg i spegeln, säger hon i programmet enligt The Sun och fortsätter:

– Jag är den första personen i världen att ta bort sex revben. Jag ser mig själv som ett vetenskapligt projekt, en pionjär. Jag får hela skönhetsindustrin att gå framåt.

LÄS OCKSÅ: Kardashians desperata vädjan till Kylie: ”Sluta operera dig!”

Pixee Fox berättar att hon redan har gjort operationer till en summa av 5,5 miljoner kronor. Men än är hon inte färdig. I tv-intervjun berättar svenskan att hon nu planerar fler, hemliga ingrepp.

– Jag har gjort så många operationer redan att jag är tvungen att hitta på egna när jag ska göra fler. Snart ska jag göra en operation som jag har kommit på själv hos en läkare i Los Angeles. Jag kommer att göra ett ingrepp från halsen, men jag kan inte säga mer än så, säger hon och fortsätter:

– Det handlar inte längre om att uppnå en speciell look, utan om att bli ett mänskligt konstverk.

LÄS OCKSÅ: Stjärnans chock – ansiktet förstördes av plastikoperationen

Foto: IBL

SENASTE NYTT!