Stjärnans chock – ansiktet förstördes av plastikläkaren

Melanie Griffith har flera gånger hånats för sina misslyckade plastikoperationer. Nu väljer stjärnan att tala ut om sitt förändrade ansikte.

Det var nästan 20 år sedan som Melanie Griffith, 59, för första gången la sig under kniven. I Porter Magazine, och skrivet om i Vanity Fair, förklarar stjärnan nu att hon inte förstod hur hon faktiskt såg ut efter ingreppen, förrän folk runtomkring henne började reagera.

– Jag insåg inte hur jag såg ut förrän folk började säga ”Åh herregud, vad har hon gjort?!” om mig. Jag blev så sårad, säger hon i intervjun.

LÄS OCKSÅ: Biancas tuffa kärleksbesked: ”Han gjorde slut med mig”

Melanie Griffith i dag.

Annons:
Revolutionerande knepet: Så får du håret att växa bättre

Skådespelerskan valde senare att vända sig till en annan plastikläkare, för att åtgärda de ingrepp som den första läkaren hade utfört på henne. Melanie Griffith menar att resultatet blev bättre, men att hon ångrar att hon genomgick den första, misslyckade operationen.

– Jag gick till en annan plastikdoktor och han försökte göra om allt skit som den första läkaren hade stoppat in i mig. Förhoppningsvis ser jag mer normal ut nu, säger hon i intervjun.

LÄS OCKSÅ: Kardashians desperata vädjan till Kylie: ”Sluta operera dig!”

Melanie Griffith var tidigare gift med Antonio Banderas, 56, och före det med Don Johnson, 67. Hon är mamma till Dakota Johnson, 27, som spelar huvudrollen i ”Fifty shades of Grey”-filmerna.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!