TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas besvikelse efter stora missen i Bingolotto – nu svarar TV4

02 maj, 2022 
Bingolotto, Lotta Engberg, Stefan Odelberg
Under söndagen firade många första maj framför Bingolotto.
Men nu kommer det in kritik från tittarna efter missen i programmet.
Läs här!
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Under söndagen var långköraren Bingolotto tillbaka i tv-rutan ännu en gång. Den här gången med både Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 47, i spetsen.

Nu när man äntligen börjat kunna resa igen delades det ut flera resor till lyckliga vinnare. Och inte bara det. Bingolotto gästades även av inga mindre än Nanne Grönvall, 59, och Lina Hedlund, 44. Det bjöds med andra ord på underhållning utöver det vanliga!

Sommarsändningar av Bingolotto – ännu osäkert

Bingolotto har haft ett helt gäng erfarna och omtyckta programledare genom åren. Under förra årets sommarsändningar hoppade även Agneta Sjödin och Casper Janebrink in och täckte upp.

Annons

Och sanningen är den att Casper och Agneta faktiskt kände varandra sedan innan. Något Casper tidigare berättar i en intervju med Hänt.

– Vi har träffats i alla fall några gånger tidigare, under inspelningen av Fångarna på fortet bland annat. Jag har stött på henne i olika tv-sammanhang men på fångarna kunde vi sitta och småprata lite. Man har följts åt och haft olika karriärer men stött på varandra. Jag hoppas att jag och Agneta kan göra detta bra, sa Casper då till Hänt.

Men om det blir något sommarspecial för Bingolotto i sommar är ännu okänt, och likaså vilka som isåfall skulle programleda sommarspecialen. Det är alltså något tiden får utvisa.

TV4-tittarnas ilska efter missen under Bingolotto

Men under söndagens sändning av Bingolotto var det inte bara frid och fröjd för bingospelarna. Visste stötte nämligen på teknikproblem som resulterade i att de inte kunde spela.

Det visade sig vara appen som krånglade och på Bingolottos facebooksida var det många som gjorde TV4 medvetna om problemet.

Kommer inte in på appen så kan ej spela bingo tre och fyra”, skrev bland annat en person följt av flertalet ledsna emojiis.

Och det var flera som upplevde samma.

Jag kommer inte heller in på appen!”, fyllde nämligen en annan i.

Men snabbt svarade Bingolotto på kommentarerna:

”Hej! Det verkar som att visa har haft ett tekniskt problem men det ska vara löst nu.”

Vi får hoppas att alla som ville spela tillslut kom in och även fick några härliga vinster!

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons