Mirka Norrströms lycka efter barnens fina gest

Mirka Norrström kan se tillbaka på några riktigt fina dagar.
Nu berättar Familjen annorlunda-profilen om den stora familjelyckan!


Trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 48, blev Familjen annorlunda-Mirka med hela svenska folket när hon och dåvarande maken Peter gjorde debut i tv-rutan 2010.

Under åren som gått har en hel del hänt i familjens liv. Familjen på nio barn har utökats till 13. Och utöver det har Mirka och Peter valt att gå skilda vägar.

Det var i juli 2016 som Mirka Norrström avslöjade nyheten på sin blogg.

”Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta”, skrev hon.

Hon förklarade vidare att även om det var ett tufft beslut att ta, så var det något som var bäst för familjen. Efter skilsmässan har Mirka och barnen flyttat till ett nytt hem utanför Uppsala. Hon har själv beskrivit flytten som en av de bästa sakerna hon gjort i sitt liv.

Ilskan efter frågan om uppbrottet från Peter

Senast Mirka och familjen syntes i tv var 2018. Trots att Familjen annorlunda verkar vara ett avslutat kapitel så delar Mirka fortfarande med sig av sitt liv. Tv har bytts ut mot sociala medier.

På hennes Instagram och blogg kan följarna ta del av det som händer i familjens vardag. Men även om hon gärna bjuder in människor till sin värld så finns det gränser.

För en månad sedan satte hon ner foten, och det rejält, när en följare ville veta mer om Mirkas och Peters separation.

– Ursäkta mig, men ingen jäkel ska komma till mig och säga vad jag ska göra. Där ser jag rött. Det gör mig förbannad, sa en minst sagt upprörd Mirka i ett Instagramklipp.

Men även om Mirka ibland kan säga ifrån så är det mestadels glada miner från hennes sida. Som i dagarna då hon passade på att visa upp sin stora familjelycka.

Mirka Norrströms lycka efter barnens fina gest

Mirka fyller nämligen 48 år, och hon firades på bästa sätt.

”Grattis till mig”, skriver hon till en Instagrambild på sig själv.

Gratulationerna har också strömmat in. Ensam mamma söker-profilen Johanna Toftby, Familjen annorlunda-kollegan Carola Wetterholm och Farmen-stjärnan Peter Bysell är några av alla som gratulerar.

I ett senare inlägg berättar hon hur den stora dagen firades. Och barnen har gjort allt för att deras mamma ska få en fin dag.

”Nu har barnen firat mig. Linnéa bakade en vegansk tårta, Thor och Nellie gjorde jordgubbstårtan och Jennifer bakade cheesecake. Och de hade full koll på vad jag gillar att få i present”, skriver Mirka.

Så vad gillar Mirka för presenter? I det här fallet en potatisstöt, lyxig lakrits och en popcornmaskin.

FOTO: TT

Senaste nytt