Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mirka Norrströms nya besked – 1 månad efter dotterns olycka

09 aug, 2019 
Andreas Kristensson
Trettonbarnsmamman Mirka Norrström
Trettonbarnsmamman Mirka Norrströms dotter Lilja tvingades åka till akuten och opereras för en månad sedan. I ett nytt inlägg på sin blogg kommer Mirka nu med ett nytt glädjebesked om dotterns hälsa.
Annons
Trettonbarnsmamman Mirka om dotterns akuta insjuknandeBrand logo
Trettonbarnsmamman Mirka om dotterns akuta insjuknande

För drygt en månad sedan publicerade trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 47, ett inlägg där hon berättade om en olycka som sexåriga dottern Lilja varit med om. Händelseförloppet gick fort och Mirka tvingades släppa allt för att komma till undsättning.

”Hem och fixa middag osv och sedan började jag baka pajer. Några barn hoppade i studsmattan och rätt som det är kommer Lilja in och gråter. Jag vänder mig om ungefär samtidigt med Linnéa som också är i köket och jag vet inte vem av oss som såg Liljas krokiga arm först men båda skrek till ungefär samtidigt. Den synen var hemsk”, skrev hon på sin blogg.

Båda benen i underarmen var brutna på dottern och det krävdes en operation för att kunna åtgärda skadan. Operationen gick sedan väldigt bra och efter tillsyn kunde både mamma och dotter åka hem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nu är Liljas arm opererad och vi är på uppvaket. Allt ska ha gått bra”, skrev Maria Norrström på sin Instagram.

Annons

Mirka Norrströms senaste sjukhusbesök med dottern

Efter händelsen bad Mirka Norrström läkarna om att få se en röntgenbild på dotterns arm. Bilden fick henne själv att känna smärta i bröstet.

”Aj aj aj säger jag bara”, skrev Mirka Norrström på sin blogg.

En månad senare var det dags att ta av gipset på Lilja, som återigen besökte sjukhuset en sista gång för att få bort det blåklädda gipset med texten ”Prinsessan” på. Känslan av att såga av det var enligt Mirka Norrström lite obehagligt.

”Nu är gipset borta! Lite läskigt var det mot slutet men gick bra ändå” , skriver hon på Instagram.

Även om gipset nu är av krävs en hel del rehabilitering för att bli helt återställd i armen igen. Flertalet följare på Mirka Norrströms Instagram visar sin glädje över att dottern nu äntligen slipper fler sjukhusvistelser framöver.

”Så duktig hon är! Hoppas allt läkt ihop fint så hon slipper “men längre fram”. Men barn brukar ha bra “läkekött” som tur är”, skriver en följare i en kommentar.

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT, Instagram

Annons