Artikeln innehåller reklamlänkar

Mirka Norrströms nya besked – 1 månad efter dotterns olycka

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström

Trettonbarnsmamman Mirka Norrströms dotter Lilja tvingades åka till akuten och opereras för en månad sedan. I ett nytt inlägg på sin blogg kommer Mirka nu med ett nytt glädjebesked om dotterns hälsa.

För drygt en månad sedan publicerade trettonbarnsmamman Mirka Norrström, 47, ett inlägg där hon berättade om en olycka som sexåriga dottern Lilja varit med om. Händelseförloppet gick fort och Mirka tvingades släppa allt för att komma till undsättning.

”Hem och fixa middag osv och sedan började jag baka pajer. Några barn hoppade i studsmattan och rätt som det är kommer Lilja in och gråter. Jag vänder mig om ungefär samtidigt med Linnéa som också är i köket och jag vet inte vem av oss som såg Liljas krokiga arm först men båda skrek till ungefär samtidigt. Den synen var hemsk”, skrev hon på sin blogg.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Båda benen i underarmen var brutna på dottern och det krävdes en operation för att kunna åtgärda skadan. Operationen gick sedan väldigt bra och efter tillsyn kunde både mamma och dotter åka hem.

”Nu är Liljas arm opererad och vi är på uppvaket. Allt ska ha gått bra”, skrev Maria Norrström på sin Instagram.

Mirka Norrströms senaste sjukhusbesök med dottern

Efter händelsen bad Mirka Norrström läkarna om att få se en röntgenbild på dotterns arm. Bilden fick henne själv att känna smärta i bröstet.

”Aj aj aj säger jag bara”, skrev Mirka Norrström på sin blogg.

En månad senare var det dags att ta av gipset på Lilja, som återigen besökte sjukhuset en sista gång för att få bort det blåklädda gipset med texten ”Prinsessan” på. Känslan av att såga av det var enligt Mirka Norrström lite obehagligt.

”Nu är gipset borta! Lite läskigt var det mot slutet men gick bra ändå” , skriver hon på Instagram.

Även om gipset nu är av krävs en hel del rehabilitering för att bli helt återställd i armen igen. Flertalet följare på Mirka Norrströms Instagram visar sin glädje över att dottern nu äntligen slipper fler sjukhusvistelser framöver.

”Så duktig hon är! Hoppas allt läkt ihop fint så hon slipper “men längre fram”. Men barn brukar ha bra “läkekött” som tur är”, skriver en följare i en kommentar.

FOTO: CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT, Instagram

Senaste nytt