LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Mirka Norrströms ex-man Peters ånger över Familjen annorlunda

22 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Peter Norrström
Peter Norrström medverkade i Familjen annorlunda tillsammans med sin ex-fru Mirka Norrström.
Nu uttalar han sig om tiden.
”Kul just då men ett surt äpple idag”, skriver han på Instagram.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Norrström gjorde sig ett ansikte hos den svenska publiken 2010 när han medverkade i Familjen annorlunda tillsammans med sin dåvarande fru Mirka Norrström.

Parets familj växte med rasande tempo och under den tionde och sista säsongen hade paret gått från nio till tretton barn.

Peter Norrström avslöjar: ”Inte alltid kul att bli förknippad med det”

Peter håller sig aktiv på sina sociala medier där följarna får en inblick i vad som händer i Peters liv. Nyligen höll han en frågestund där en följare undrade över hans medverkan i programmet Familjen annorlunda.

Annons
Annons

”Jag har ett annat kapitel i mitt liv nu och vill inte bli förknippad med den förra boken. Jag lever just nu livet jag vill leva. Det menas inte med att jag ångrar det livet men jag har gått vidare”, skriver även Peter till Hänt.

Sedan programmet slutade sändas 2018 har mycket hänt för både Peter och Mirka. Peter har hittat kärleken på nytt och gift sig med sin kärlek Jeanette Norrström.

Peter Norrströms hälsokamp efter programmet

För Peter har inte allt gått som på räls sedan programmet slutade sändas. Han kämpar med sin hälsa och har smärtor i kroppen han inte riktigt får bukt med – trots flera läkarbesök där man utreder orsaken till smärtorna.

”Den här veckan har vi två läkarbesök. Ett är på tisdag-morgon på Karolinska sjukhuset. Där ska P träffa reumatologen, kurator och en fysio. Vi ska få ta del av svaren som dom tog med angående hans smärtor i kroppen. Hoppas verkligen på att få alla svar på en gång då. Nu har smärtorna eskalerat i kroppen och det har tagit över hans liv”, skrev Peter och Jeanette i sin gemensamma blogg.

FOTO: TT / TV4

Annons