LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Detta har Mirka Norrström lovat sina barn om nakenbilderna – här går gränsen

01 jun, 2024 
Linn Seipel
Venus Soltani
mirka norrström alla barn
13-barnsmamman Mirka Norrström har varit väldigt öppen med sin aktivitet på plattformen OnlyFans. Men nu ryter barnen ifrån.
– Det har jag lovat mina barn, säger Mirka till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids valBrand logo
Därför stöttade inte Per Morberg sin dotter Astrids val

Mirka Norrström, 51, lärde vi känna genom realityserien Familjen annorlunda, där hon medverkade med sina 13 barn – och exmaken Peter Norrström.

Efter programmet fick hon en stabil följarkrets på sociala medier, och på senare år har hon också försörjt sig genom den omtalade plattformen OnlyFans. Det har varit ett sätt för henne att lätta aningen på en tuff ekonomisk situation.

Familjen Annorlunda-Mirka Norrström förklarar sin frånvaro – undviker frågan

Men på sistone vittnar flera om att hon verkar hålla en betydligt lägre profil, och tidigare i år gick hon ut med att hon drabbats av en utmattningsdepression. Hänt hörde av sig till Mirka för att kolla läget.

Hur kommer det sig att du inte har Instagram-lives längre?

Annons

– Det har mycket att göra med att det är jobbigt. Jag förstår att människor menar väl, och det är en vanlig fråga ”hur mår du?”. Men jag vill inte ljuga. Säger jag att att jag mår bra så menar jag inte bra så som de mår bra. För mig är må bra att jag kanske haft en bra dag där jag hållit mig positiv, svarar Mirka i intervjun med Hänt, och tillägger:

– Så när man har live och sådär så blir det jobbigt för att man hela tiden måste förklara och ta upp den där frågan.

Mirka Norrströms barn tar avstånd – vill inte höra om hennes OnlyFans

Det var också länge sedan som man hörde något om hennes aktivitet på OnlyFans, som hon tidigare marknadsförde på sin Instagram-profil.

Håller du fortfarande på med OnlyFans?

– Ja, det gör jag. Men det är jobbigt för om jag har live på min öppna sida, min vanliga Instagram, så kommer det också mycket frågor om det. Det jag har lovat mina barn är att på min officiella sida så tar jag inte upp OnlyFans, och det blir jobbigt när folk då ställer en massa frågor. Det blir jättejobbigt för då kan jag inte hålla det jag lovat barnen. Jag kan inte veta vad folk för ställer för frågor, svarar Mirka, och berättar vidare:

Annons

– Jag har absolut inget emot att prata om det, men de vill inte ha det jätteöppet så, och det respekterar jag. Men tyvärr är det inte alla som följer mig som respekterar det.

Mirka berättar att hon saknar att kunna kör live på sin Instagram, då det ofta var en väldigt fin stund med följarna. De flesta menar hon är överhängande peppande och positiva, men sedan finns det som kritiserar hennes beslut att publicera vuxet innehåll som mamma.

– Alla barnen vet om det och är okej med det, så länge de slipper få det kastat i ansiktet. Det är så lätt att gnälla och klaga och sådant där. Men de tänker inte på att det är de som drar upp det, det är inte jag.

FOTO: TT, Instagram

Annons