TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström vill byta namn – därför stoppas hon

22 nov, 2022 
Mirka Norrström
Trettonbarnsmamman Mirka Norrström vill byta sitt namn.
Ett beslut som även barnen står bakom.
Men nu berättar hon anledningen till varför drömmen inte blir verklighet.
Annons
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Mirka Norrström var en av mammorna som medverkade i TV4:s Familjen annorlunda. Tillsammans med Peter Norrström har Mirka tretton barn men ex-makarna valde för ett par år sedan att gå skilda väga

Mycket har hänt sedan tittarna fick följa Mirka i tv-rutan. Inte nog med skilsmässan så har flera av barnen blivit så stora att de flyttat hemifrån och dessutom har Mirka hunnit fylla 50 år.

Därför stoppas Mirka från att byta sitt namn

Men även om Mirka och hennes familj inte längre går att följa i programmet så får de som vill ta del av uppdateringar gällande hennes liv genom sociala medier. Mirka har idag runt 60 000 följare som följer henne dagligen. Nyligen fick följarna chansen att skicka in frågor till Mirka, som hon nu har besvarat.

Annons

En av frågorna som dök upp handlade om ifall Mirka hade funderat på att byta efternamn, vilket var en fundering som hon visade sig ha.

”Ja det har jag då flera större barn vill det. Men det blir när jag känner att jag har råd med det. Inget jag har som prio 1”, skriver Mirka.

Hennes svar ska sedan ha väckt flera frågetecken bland följarna, som menade att namnbytet är kostnadsfritt.

”Nu har jättemånga skrivit om namnbyte vilket är gratis. Grejen är dock att med det ska körkort, ID-kort osv tas och det i sig kostar och just nu prioriterar jag inte den kostnaden”, förklarar Mirka i ännu en uppdatering.

Mirka har även svarat på vad hennes tidigare flicknamn var, vilket är Karanko.

Mirkas kamp med ekonomin – orden om de stigande matpriserna

Mirka har tidigare varit öppen med att ekonomin som ensamstående ibland är tuff. I somras talade hon ut om känslorna över att allting hade blivit dyrare i matbutikerna.

– Det är sjukt hur allt blir dyrt. Sjukt, alltså. Det påverkar. Till exempel sommaren är ekonomiskt den tuffaste tiden för mig när alla är hemma och äter mycket mer. Det går åt mycket mer pengar. När allt dessutom blir dyrare är det tufft. Man får verkligen leta efter reagrejer, mer än innan, sa hon då.

FOTO: Instagram/TT

Annons