LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mirka Norrström: Så mycket vet barnen om mitt Onlyfans-konto

05 jan, 2024 
Linn Seipel
mirka norrström
Familjen annorlunda-Mirka Norrström har 13 barn att försörja!
Nu talar hon ut om jobbet med sitt Onlyfans-konto – och hur mycket av det som publiceras där som barnen är medvetna om.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alla kändisar som har fått barn 2023Brand logo
Alla kändisar som har fått barn 2023

Mirka Norrström, 51, medverkade med sin numera ex-make Peter Norrström, 58, i realityserien Familjen annorlunda. Där fick man följa deras vardag med sina 13 barn.

Sedan dess har mycket hänt. Efter 23 år tillsammans valde de att gå skilda vägar, och båda har gått vidare i livet. Exmaken Peter har gift om sig och Mirka har varit öppen med att hon utforskar sin sexualitet. Detta bland annat på plattformen Onlyfans – en tjänst som används primärt av personer som producerar naket samt pornografiskt innehåll.

Jag vill behålla mitt officiella konto mer familjärt då vissa stör sig på en del bilder jag lägger ut. Dessa konton kommer att visa en mer ”vuxen” sida av mig utan att bli för porrig så att säga. Sådär lite lagom sexigt”, skrev Mirka då hon startade kontot, i ett meddelande till Hänt.

Annons

Mirka Norrström svarar på följarnas frågor – om Onlyfans och barnen

Mirka har sedan sin medverkan i programmet också fått en trogen följarkrets på sociala medier, där hon fortsatt uppdatera kontinuerligt. Nyligen hade hon en frågestund på sin Instagram där fansen fick ställa sina frågor.

Där verkar tydligt att följarna tycker att just det är med Onlyfans är spännande. En följare har skickat in frågan:

”Vet dina barn om onlyfans och vad som läggs upp där?”

Varpå Mirka svarar:

”Alla mina barn vet om OF [Onlyfans, reds anm] men självklart så redovisar jag inte vad jag lägger ut där och det vill de inte heller veta”

mirka norrström instagram

Mirka Norrström om Onlyfans-kontot: ”Bra månadslön”

Hänt har tidigare intervjuat Mirka på ämnet, då hon utvecklade sitt svar ytterligare:

Annons

– Vissa hade lite svårt med det i början. Nu är det väl fortfarande två stycken som tycker det är jobbigt, men de är vuxna själva och sådär. Så jag känner lite att jag inte kan göra alla nöjda hela tiden och så länge de slipper se så är det ingen skada skedd så, sade Mirka i augusti till Hänt.

Det verkar också finnas en del pengar att tjäna. Något som förstås måste vara fördelaktigt när man han har 13 barn att försörja. När hon gästade Efter fem nyligen fick hon frågan hur mycket hon kan tjäna:

– Det är lite olika månad till månad men bra månadslön, sade Mirka Norrström i programmet, lite kryptiskt.

FOTO: Youtube, Instagram

Annons