Mirka Norrströms insjuknande efter erkännandet om ekonomiska krisen

Mirka Norrström

Mirka Norrström har haft det tufft den senaste tiden.
Nu öppnar Familjen annorlunda-profilen upp om det plötsliga insjuknandet.
”Helt sänkt”, skriver hon.

SMirka Norrström blev känd för svenska folket efter att hon tillsammans med sin stora familj medverkade i det populära programmet Familjen annorlunda. Efter det har man kunnat följa hennes vardag som trettonbarnsmamma på hennes sociala medier, och då hon ofta är väldigt öppen och transparent med vad hon känner och tänker har hon lyckats bygga en nära relation till sina följare.

På sin blogg har hon på senaste tiden skrivit om sin ekonomiska kamp och att hon haft det tufft, och av hennes senaste inlägg att döma verkar oturen inte sluta där.

Mirka Norrströms insjuknande

I ett nytt inlägg på bloggen berättar Mirka Norrström nämligen att hon nu också åkt på jobbiga förkylningssymptom.

Den förbannade förkylningen from hell. Jag kände igår att jag var tröttare än vanligt och nös en massa och jag började direkt med ColdZyme och drack massa ingefära/citronte men det hjälpte uppenbarligen inte. När jag vaknade i morse kände jag mig helt sänkt. Helt igentäppt i näsan och tung i skallen”, berättar hon.

Och hon verkar inte vara den enda i familjen med liknande symptom. Även dottern Älva har känt av förkylningen.

”Älva har varit lite lite småsnorig och hemma sedan i tisdags och även om hon mår bra idag så blir hon hemma resten av veckan. David är helt frisk men eftersom jag inte får gå innanför grindarna till förskolan och har ingen annan som kan lämna honom så får han snällt stanna hemma tills jag blir frisk”, skriver hon.

Familjen annorlunda-profilen berättar att hon bokat tid för att testa sig för corona, men att det mest är för säkerhets skull då hon själv tror på att symptomen tyder på en vanlig förkylning.

”Jag har precis bokat en tid för covid-19 prov och den första lediga tiden var först på söndag. Klockan 8.30. Men jag ska hålla koll på om det kommer flera lediga tider löpande som det står där. Personligen tror jag på en helt vanlig förkylning men lika bra att kolla upp det ändå.”

Följarnas stöd till Mirka

Under dagen uppdaterade hon sina följare om vad som hänt även på Instagram. Under en bild på när Mirka ligger i sina pyjamasbyxor skriver hon om den otäcka förkylningen, och stödet i kommentarsfältet kom snabbt.

”Oj vad jobbigt! Och opraktiskt! Tur att du har stora barn som kan handla åt dig när du inte bör gå in i affärer. Krya på dig!”, skriver en följare.

”Hoppas du kryar på dig snart. Massa krya på hälsning o kram. Till fantastiska goa du”, skriver en annan.

Och Mirka Norrström verkar ha gjort det bästa av dagen. Lite senare kunde man bland annat se henne vara ute med barnen för att få lite frisk luft.

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrströms nya kärleksbeslut efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: 13-barnsmammans sorg – bryter tystnaden om ekonomiska krisen